Nyhed

VIDEO: Se familiens rørende reaktion på Micky Skeels nye single

GAFFA.dk - Alt om musik

Sangeren overraskede sine forældre med det meget følsomme og personlige nummer

Singer-songwriteren Micky Skeels nye sang ‘’Hvis Bare Jeg Kunne Se’’, som udkom i fredags, handler om at være barn i en skilsmissefamilie, og om hvordan det hele alligevel faldt på plads i sidste ende, selvom det var svært for hele familien.

Sangen rammer nogle følelser, som mange kan nikke genkendende til, og videoen, hvor han præsenterer sangen for sin familie, har siden i fredags fået over 400.000 visninger, 18.600 likes og over 4.000 kommentarer, foruden at være blevet delt hele 4.600 gange. 


Selve sangen er blevet streamet over 10.000 gange, og videoen er blandt andet blevet delt af Foreningen Far, som er en dansk interesseorganisation, der arbejder med rådgivning til fædre om blandt andet faderskab, orlov, barsel, børns sundhed, mænds sundhed og skilsmisser.

Se videoen her:

Artiklen fortsætter efter videoen


Micky Skeel har haft gang i lidt af hvert, fra at medvirke i film over at være et aktivt medlem af popgruppen PULS, til nu også at lave sin egen musik. Som sangskriver har han blandt andet arbejdet med en række danske artister og internationale navne som Cliff Richard. For tiden arbejde sangeren på en dansksproget ep, som udkommer til sommer.

Læs også: PREMIERE: Se Hugo Helmigs nye musikvideo


ANNONCE