Nyhed

Adele afslører trackliste til kommende album

GAFFA.dk – alt om musik

Albummet 30 står til at udkomme den 19. november

Adele har netop løftet sløret for, hvilke numre der vil være at finde på det kommende album med titlen 30. Det skriver NME. På listen er 15 numre, hvor førstesinglen ”Easy on Me” går igen to gange både som sang nummer 02, og som sidste sang nummer 15 i en bonusudgave med countrysanger og sangskriver Chris Stapleton.

01 Strangers by Nature
02 Easy on Me
03 My Little Love
04 Cry Your Heart Out
05 Oh My God
06 Can I Get It
07 I Drink Wine
08 All Night Parking (Interlude) (with Erroll Garner)
09 Woman Like Me
10 Hold On
11 To Be Loved
12 Love Is a Game
13 Wild Wild West (Bonus Track)
14 Can’t Be Together (Bonus Track)
15 Easy on Me (Bonus Track) (with Chris Stapleton)


Albummet 30 står til at udkomme den 19. november. Førstesinglen ”Easy on Me” er det første udspil fra Adele i fem år. Sidste udgivelse var albummet 25 fra 2015. Titlerne på Adeles album markerer den alder, hun havde, da hun startede med at arbejde på dem. Adele har arbejdet på det kommende album i tre år, og det har været en turbulent rejse, har Adele oplyst i et Instagram-opslag: "Jeg har i en smertefuld proces genopbygget mit hus og mit hjerte siden dengang, og dette album fortæller denne historie. Hjemme er, hvor hjertet er."

I forbindelse med det kommende album giver Adele to koncerter i Hyde Park i London næste år. Det finder sted den 1 og 2. juli 2022. Billetsalget er i gang, og du kan købe billet lige her.

Lyt til singlen "Easy on Me" herunder: 

ANNONCE