Nyhed

Bog af Springsteen og Obama udkommer på dansk

GAFFA.dk – alt om musik

Renegrades – Drømme, Myter og Musik af Barack Obama og Bruce Springsteen udkommer nu på dansk

Barack Obama og Bruce Springsteen inviterer indenfor til en åbenhjertig samtale om livet, musikken og den fælles kærlighed til fædrelandet USA, som de på hver deres måde har været med til at påvirke, og som de kigger på med både bekymring, håb og optimisme. Den 3. december lander bogen Renegrades – Drømme, Myter og Musik på dansk.

Igennem flere år har de to nære venner mødtes til snakke, om deres liv og fælles kærlighed til USA. Disse samtaler mellem tidligere præsident Barack Obama og rock-ikonet Bruce Springsteen blev i første omgang til en podcastserie, men nu er de samlet i en bog, der ud over samtaler indeholder mere end 350 fotos og en masse materiale, som ikke før har set offentlighedes lys.


Samtalerne kredser om ægteskab og fædre, maskulinitet, race, de tos helte, en hel del om musik og ikke mindst den store kærlighed til USA med alle dets udfordringer og modsætninger. Renegrades er et portræt af to mænd, med forskellige baggrunde og livserfaringer, som de sammen udforsker igennem både deres private historier fra opvæksten og karrieren, men også USA’s polariserede politiske liv og den voksende afstand mellem den amerikanske drøm og virkeligheden.

Barack Obama var i årene 2009-2017 USA’s 44. præsident. Han har ud over denne nye bog skrevet flere biografiske værker, blandt andet Et Forjættet Land fra 2020, hvor den amerikanske lydbogsudgave netop er nomineret til en Grammy. I 2009 modtog han desuden Nobels Fredspris.

Bruce Springsteen har udgivet mere 20 albums, der stækker sig over en karriere på næsten fem årtier. Også Springsteen har før udgivet et biografisk værk for Renegrades. I 2016 udkom den selvbiografiske Born To Run.


Renegrades – Drømme, Myter og Musik udkommer den 1. december, men kan allerde forudbestilles via forskellige boghandlere, eksempelvis lige her, eller lige her.

LÆS OGSÅ: Anmeldere roser ny bog fra Obama og Springsteen

ANNONCE