Nyhed

Jada annoncerer sin hidtil største indendørskoncert

GAFFA.dk – alt om musik

Sangeren skal desuden spille en nattekoncert på Roskilde Festivals Orange Scene i 2022 og optræder i både Aarhus og København denne uge

Den talentfulde pop/soul-sanger, sangskriver og producer Jada er svær at komme udenom på den danske musikscene. I weekenden skal hun spille for en udsolgt KB Hallen og i Aarhus Congress Center, og nu har hun netop annonceret, at hun den 22. november 2022 vil give koncert i Royal Arena i København. Og det er da heller ikke hverdagskost for sangeren at være hovednavnet ved en arenakoncert:

”At jeg skal spille i Royal Arena er en vild ting, som jeg er helt oppe at køre over! Jeg glæder mig bare til at samle hele mit hold, og der mener jeg HELE mit hold, alle de tusind, vi er, og lave den største aften sammen. At jeg skal spille et så gigantisk sted som Royal Arena er muligt, fordi jeg har verdens bedste fans, verdens bedste hold. Og min plan er at takke dem og fejre, hvor langt vi er kommet sammen ved at give dem en oplevelse den aften, som vi aldrig vil glemme!!”, udtaler Jada i en pressemeddelelse om annonceringen.


Koncerten bliver Jadas eneste danske indendørskoncert i 2022 og hendes hidtil største indendørs optræden. I 2022 skal hun desuden optræde på Roskilde Festivals Orange Scene til en nattekoncert, efter at hendes planlagte åbninger af Orange Scene i 2020 og 2021 blev aflyst sammen med resten af de større danske festivaler.

Den 28-årige Jada med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard har over de sidste par år sunget sig ind i hjerterne på danskerne. Hun brød igennem med singlen "Keep Cool" og den dertilhørende æstetiske musikvideo, mens singlen "Lonely" blev P3's Uundgåelige. I 2019 høstede hun priser ved både P3 Guld, Carl Prisen og Steppeulven, og samme sommer udsendte hun sit længeventede debutalbum I Cry a Lot.

I 2020 kom der to singler fra Jadas hånd, nemlig "Nudes", der centrerer sig omkring emner som skam, oprejsning og sårbare følelser, og singlen "On Me". Jada ryddede bordet ved P3 Guld 2020, vandt både P3 Lytterhittet (for sangen "Nudes") og P3 Prisen, og skrev sig dermed i historiebøgerne. Hun er nemlig den første kunstner, der nogensinde har vundet alle tre P3 Guld-priser, da hun året forinden vandt prisen P3 Talentet.


Det står bestemt ikke stille i Jada-land lige i tiden. Hun varsler nemlig mere ny musik i efteråret 2021. Et efterår, der desuden byder på koncerter i både Aarhus og København. Sidstnævnte by er udsolgt, men der er stadig billetter til koncerten i Aarhus Congress Center den 12. november. Køb billet her.

Det officielle billetsalg starter fredag 12. november kl. 10.00 via luger.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

Varm op med singlen "I'm Back" fra Jada herunder:

ANNONCE