Nyhed

Marvelous Mosell og Tue Track tager på turné

GAFFA.dk - alt om musik

Turnéen byder på otte koncerter med den dynamiske duo

Nu har du igen chancen for at opleve "den bedste danser" live. Marvelous Mosell og Tue Track gør sig klar til at indtage spillestederne, som den dynamiske duo, de nu engang er, når de drager på en lille danmarksturné i starten af 2022. 

Marvelous Mosells debutalbum Magisk Mytisk Mageløst udkom tilbage i efteråret 2017. Et debutalbum, hvor Tue Track medvirker på alle tracks. Siden denne udgivelse har Mosell dyrket nostalgisk 80'er-inspireret rap og "forbudte dansetrin".  


"Det er blevet tid til at få luftet det pangfarvede tracksuit, det iskolde kinametal og ikke mindst den helt hurtige brille! Sidst den sprængfarlige duo var på tour, røg billetterne hurtigere, end du kan nå at sige Antikommerciel Massappel," oplyses det i en pressemeddelelse. 

Albummet Magisk Mytisk Mageløst fik fem stjerner af GAFFA, da det udkom for cirka fire år siden. GAFFAs anmelder kaldte Mosell for en "frisk prins, der belærer" og skrev: "Rappen fra hovedpersonen er ikke avanceret som sådan, men ultrapræcist eksekveret og en stilsikker historiefortælling, kombineret med liveoptrædens små sprængfarlige dansetrin. Marvelous Mosells univers fyldt med bipbip-spil og VHS-bånd er så afsindigt gennemført".

Tourdatoer:
03.02.22 - Richter, Gladsaxe
10.02.22 - VoxHall, Aarhus
12.02.22 - Posten, Odense
17.02.22 - Platform K, Horsens
19.02.22 - Templet, Lyngby
26.02.22 - Gimle, Roskilde
04.03.22 - Tobakken, Esbjerg


05.03.22 - Turbinen, Randers

11.03.22 - Pumpehuset, København

Billetsalget til turnéen er allerede i gang, og du kan købe dine billetter lige her


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Frisk prins, der belærer

Mens du venter, kan du passende varme op med "Den Bedste Danser" af Marvelous Mosell ft. Tue Track lige her:


ANNONCE