Nyhed

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats giver dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Annonceringen kommer kort tid efter, at gruppen udgav deres tredje studiealbum

Den 3. juni 2022 giver Nathaniel Rateliff & The Night Sweats koncert i Amager Bio i København. Koncerten tager, ligesom turnéen den er del af, udgangspunkt i gruppens seneste studiealbum, The Future, som udkom den 5. november.

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2015. Udgivelsen fik guld i USA og har solgt mere end en million plader på verdensplan. GAFFAs anmelder tildelte albummet fire ud af seks stjerner. I 2018 fulgte opfølgeren Tearing at the Seams.


Rateliff er desuden aktiv som solokunstner, og i 2020 udgav musikeren sit første soloalbum i syv år med titlen And It’s Still Alright. Albummet debuterede som nummer 1 på Billboards Americana/Folk-hitliste og lå desuden nummer 1 på Americana Albums Chart-listen i otte uger i træk.

Samme år udkom livealbummet Red Rocks 2020, der blev indspillet i et tomt Red Rocks-amfiteater som del af Rateliffs socialt distancerede shows i september, grundet coronapandemien.

GAFFA anmeldte sidst gruppens koncert i Store Vega i 2018, som modtog seks ud af seks stjerner. Anmelderen beskrev det som ”en helt utrolig koncertoplevelse” og refererede desuden til Rateliffs dedikation af nummeret ” Say it Louder” til de 800.000, der deltog i en March for Our Lives-demonstration i Washington (antivåben-demonstration, red.), som øjeblikket, der afgjorde, at koncerten fortjente fuldt hus.


Billetsalget til koncerten i Amager Bio starter fredag den 19. november kl. 10 via Ticketmaster og amagerbio.dk

Varm op med gruppens seneste album, The Future, her:


ANNONCE