Nyhed

Nu kan dit intelligente lys skabe fed stemning til musikken

GAFFA - alt om musik

Når du afspiller dine favoritplaylister fra Spotify, kan du nu få dit intelligente lys til at synkronisere sig til musikken, så både farver og rytmer skaber den perfekte stemning

Det giver en helt særlig følelse, når lyset passer perfekt til musikken, når farverne skifter i takt med dit favoritnummer, og når de helt rigtige farvekombinationer vises, så musikkens stemning afspejles i belysningen.

Det kan nu ske helt automatisk takket være et spændende samarbejde mellem Philips Hue og Spotify. Det betyder, at alle Spotifys musiknumre nu analyseres i Philips Hue-app’en, når de afspilles, og derved dannes der en lysopskrift, der passer perfekt til musiknummerets beat, stemning, genre og tempo. Lysopskriften bruges til at indstille de farvekompatible lyskilder fra Philips Hue i realtid, så lys og musik smelter sammen, og der skabes en unik belysning, der forstærker oplevelsen af musikken, der flyder ud ad højtalerne. 


Så når du skal have den fede stemning til din næste fest eller hyggeaften, hvor de skønne toner fra musikken bliver forkælet af den helt rigtige belysning, så kræver det kun, at du har en Philips Hue Bridge, farvekompatible lyskilder samt en Spotify-konto, gratis eller premium.

Lyset følger med hyggen
Når hyggen flytter ind foran tv’et, og filmen ruller hen over skærmen, så kan du også her få lyset til at skabe den helt rigtige stemning. Du kan dæmpe og tilpasse lyset, så rummets atmosfære passer perfekt til filmens genre, og med et Hue underholdningsområde sat op omkring dit tv eller din pc, kan du opleve fantastisk surround-belysning. 

Med en Hue Sync box eller Sync desktop-appen synkroniseres indholdet på skærmen med dine farvekompatible lyskilder, hvilket skaber et farverigt, reaktivt lysshow, der giver en mere intens og opslugende underholdningsoplevelse.


Det stopper dog ikke der, for uanset hvad du laver, så kan intelligent belysning være med til at skabe netop den stemning, du er ude efter. Det gælder både, når du vil læse en bog, nyde en romantisk middag med kæresten og har brug for det helt rigtige lys, når du skal koncentrere dig eller slappe af.

gallery_large

Lys er personligt og skaber atmosfære. Philips Hue er skabt til at give dig helt unikke muligheder for at sætte stemningen og personliggøre din belysning i hjemmet, uanset hvad du laver.


Med Philips Hue er det let at komme i gang – du skal ikke have trukket kabler, og du skal ikke have en elektriker på besøg i dit hjem. Du kan klare det hele selv, og du kan løbende tilføje nye og spændende produkter.

Philips Hue er født til skabe den helt rigtige belysning til alle øjeblikke i dit hjem. Produkterne rækker lige fra lyskilder, der passer til hjemmets standardfatninger, til lyspaneler, lofts- og gulvlamper og meget mere.

ANNONCE