Nyhed

Tessa rapper julen ind i Aarhus

GAFFA.dk - alt om musik

Årets Gløgglich-julefest er den tyvende i rækken

Gløgglich Homecoming Fest er et årligt arrangement, der afholdes på Train og Kupé i Aarhus. Julefesten i 2021 bliver den tyvende udgave af Gløgglich. Festen foregår den 22. december klokken 22.00. 

Om festen skriver arrangørerne i en pressemeddelelse: "Vi er meget stolte af at kunne byde velkommen til den tyvende udgave af Gløgglich. Som altid håber vi, at Gløgglich vil banke derudad med en kæmpe homecoming fest i Aarhus i 2021. Hvor selvvalgte eksil-aarhusianere, københavnere og 8Kilo fuldblodsindianere spiller en vanlig Gløgglich-cocktail af alternative klassikere, fuldfede hits og urbane finurligheder. Med andre ord vil musikken tage dig tilbage til Jul på Slottet og sende dig trygt videre til årets højtid i familiens skød".

20-året skal fejres med hiphop og rap. Gløgglich har nemlig netop offentliggjort, at Kidd, Alsace og Tessa skal optræde til julefesten. I oktober spillede Tessa en koncert i K. B. Hallen, som GAFFA gav fem ud af seks stjerner. GAFFAs anmelder skrev også: "Lige så attitudefuld og overskudsagtig, som hun er, når hun rapper, lige så ydmyg, taknemmelig og kærlig virker hun ind imellem numrene. Hun er skarp, dygtig og nærværende på scenen, og det går rent ind hos publikum." 

Gløgglich Homecoming Fest 2021 præsenterer også en række dj-optrædener af Rasmus Schack (DJ Schack), Bang Bang, STUF, Albert Helmig og Louis Skovmand. Billetsalget starter den 5. november klokken 10.00. Du kan skyde genvej til forsalget lige her

LÆS OGSÅ: Gløgglich Homecoming – fra guerilla-event til organiseret klubfest

Varm op til Gløgglich Homecoming Fest 2021 med Tessas "Okay":

 

ANNONCE