Nyhed

VIDEO: Se Post Malone og The Weeknd kæmpe i blodigt skyderi

GAFFA.dk – alt om musik

Skyderiet sker i musikvideoen til deres nye single "One Right Now"

Post Malone og The Weeknd har udgivet en ny musikvideo til deres seneste single "One Right Now", der udkom fredag den 5. november. Videoen, der udkom i går den 15. november, har allerede over en million visninger på YouTube. 

I videoen ses de to verdensstjerner i et voldsomt blodbad. Videoen starter med, at The Weeknd slentrer ind i en bygning og åbner ild mod en række mænd for at hævne sig mod sin utro ekskæreste. Post Malone gør det samme og samler en riffel op for at skyde adskillige The Weeknd-dobbeltgængere, indtil han til sidst møder sin ærkefjende ansigt til ansigt. Videoen slutter i en duel mellem de to sangere. Du kan finde musikvideoen nederst i artiklen og se, hvordan duellen ender.


"One Right Now" er den første single fra Post Malones kommende album. Dog har han endnu ikke annonceret hverken titel eller yderligere udgivelsesdetaljer for pladen, som bliver opfølgeren til hans album Hollywood's Bleeding fra 2019. Samarbejdet med The Weeknd markerer årets anden single for texanske Post Malone, efter at han udgav nummeret ”Motley Crew” tilbage i juli måned. 

Siden sin seneste plade har Post Malone været med på adskillige kunstneres numre, inklusive Ozzy Osbournes "It's A Raid", et remix af Saweeties "Tap In", Big Sean-samarbejdet "Wolves" og Ty Dolla $igns "Spicy".

The Weeknd har også ny musik på vej. Han har et album på trapperne, der ifølge ham selv er et album, han "altid har ønsket at lave," citerer Pitchfork. Tilbage i august måned udgav han singlen "Take My Breath", som vil fremgå på den kommende plade, og for nylig sluttede han sig til Swedish House Mafia på nummeret ”Moth to a Flame”.


The Weeknd skulle have givet to koncerter i København i september 2022 på sin corona-udsatte turné. Han valgte dog at udskyde turnéen yderligere grundet ”begræsninger for arenaer og efterspørgsel på flere shows”. The Weeknd lovede til gengæld sine fans ”noget større og specielt”.

LÆS OGSÅ: Swedish House Mafia giver stor dansk koncert – hør ny single med The Weeknd

Se den nye musikvideo til "One Right Now" af The Weeknd og Post Malone lige her:

ANNONCE