Nyhed

VIDEOPREMIERE: Fanget på repeat mellem kærlighed og sindssyge

GAFFA.dk – alt om musik

Nummeret går ud til de fortabte forelskede

På fredag udkommer den første single fra Kaizer, siden punkpopsangeren i april udgav debut-Ep’en Crying Like a Rose. Der er tale om nummeret ”Hello The Beat”, der byder på en tilhørende musikvideo.

Det siges, at genialitet og vanvid er nært beslægtede, men, ifølge Kaizer, er grænsen mellem forelskelse og sindssyge lige så hårfin.


”Jeg ville lave soundtracket til alle de fortabte, forelskede sjæle derude. Når man er forelsket, er man jo sindssyg, og det er ikke en joke. Der er de der undersøgelser med, at hjernen har samme hjernebølger, når man er forelsket, som ved sindslidelse,” udtaler sangeren om nummeret.

Videoen skifter mellem klip i sort/hvid og farve, og gennem sangerens insisterende blikke får man følelsen af, at Kaizer sidder fast i en tilstand – dels modvilligt, dels erkendt. Dette er da også i tråd med nummerets tekst:

”Hovedpointen i sangen er, at man siger ’FUCK DET’, og rammer byen og dansegulvet, og bare siger ’hej til beatet’, som en kærkommen ven,” tilføjer Kaizer.


I sangens omkvæd gentager musikeren den samme linje igen og igen for at understrege forelskelsens natur, hvor man sidder fast, som en plade, der er gået i hak.

Den nye single har allerede fået opmærksomhed fra international side som soundtracket til Music City Network, der er et internationalt samarbejde mellem branchefestivaler som Reeperbahn, Eurosonic, Vill Vill Vest og Spot, og i japanske reklamefilm.

Produceren og sangskriveren Kaizer bærer det borgerlige navn Karen Stenz Lundqvist. Sangerens debut-Ep røg direkte ind på P4 og blev modtaget med fire ud af seks stjerner fra GAFFA. Desuden har musikerens single, ”Famous!”, været reklametema for programmet Toner med Carsten Holm på Danmarks Radio.


I august gav Kaizer koncert på Uhørt Festival. Koncerten modtog en middel anmeldelse på tre ud af fem stjerner fra GAFFAs anmelder, der omtalte sangeren som ”en ivrig, dygtig og ambitiøs kunstner, der stadig lige mangler det sidste – i hvert fald på en livescene.”

I 2020 var Kaizer at finde på GAFFAs liste over ’Fire favoritter fra vækstlaget’, man bør holde øje med.

Se den nye video her:

ANNONCE