Nyhed

Adele spiller første koncerter siden 2017

GAFFA.dk – alt om musik

Adele har netop annonceret, at hun spiller to kæmpe koncerter i London

Den britiske sanger og sangskriver Adele skal spille i Hyde Park, London til næste sommer. Hun spiller to kæmpe shows den 1. og 2. juli 2022, hvilket er de første shows, Adele har spillet i Storbritannien siden 2017, oplyser NME. 

Annonceringen af koncerterne kommer i forlængelse af sangstjernens nyeste single "Easy On Me" samt hendes kommende album. Hun delte nyheden via sin Instagram-profil, hvor hun skrev "Oiii Oiiiiiiiii" og linkede til pre-sale. 


Artiklen fortsætter efter opslaget 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Adele (@adele)


Pre-sale til koncerterne starter i dag den 28. oktober via Adeles officielle hjemmeside, mens det officielle billetsalg starter på lørdag den 30. oktober klokken 10.00. Du kan købe billetter lige her. 

"Easy On Me" røg direkte ind på førstpladsen på The UK Singles Chart, efter at singlen havde et chart-salg på 217.300 i den første uge efter udgivelsesdatoen. Derudover overtog singlen rekorden for flest Spotify-streams på et døgn. Den er også gået direkte ind på førstepladsen på tracklisten i Danmark. "Easy On Me" er Adeles første single i fem år samt den første single fra sangerens næste album. 

Det kommende album 30 er sat til at udkomme den 19. november. Adele begyndte på albummet for tre år siden, men det har været en turbulent rejse, oplyser hun i et Instagram-opslag. Hun fortsætter: "Jeg har i en smertefuld proces genopbygget mit hus og mit hjerte siden dengang, og dette album fortæller denne historie. Hjemme er, hvor hjertet er."


Sidst Adele spillede på dansk jord var i 2016, hvor hun fyldte Forum i København med sin dramatiske vokal og storslående hits. GAFFAs anmelder gav koncerten fem stjerner og skrev, at "hun er en kunstner i verdensklasse med direkte kurs mod stjernerne."

LÆS OGSÅ: Adele tog Forum med på en smuk dannelsesrejse

Se musikvideoen og lyt til Adeles nyeste single "Easy On Me" lige her: 



ANNONCE