Nyhed

Aksglæde annoncerer koncertrække og nyt album

GAFFA.dk - alt om musik

Aksglæde går "all in" i 2022 med en mini-Danmarksturné og et nyt album på vej 

Aksglæde drager på sin ALL IN TOUR i marts 2022, hvor han vil gå all in på både poetiske sangtekster, danske spillesteder og et nyt album.  

"Min kommende tour hedder ”All In”, for jeg kommer netop til at gå all in på koncerterne. Jeg præsenterer helt nye sange fra min kommende plade, som er i et alternativt lydunivers med tekster, der handler om at gå all in på livet,” fortæller popsangeren i en pressemeddelelse. 


Turnéen vil byde på de største Aksglæde-koncerter til dato, når han gæster København, Aarhus, Aalborg og Vejle. 

”Vi har hævet barren, og jeg har også sammensat det allerbedste band. Og udover de nye spiller vi selvfølgelig alle mine gamle sange. Det bliver en dansefest – og jeg glæder mig helt vildt," fortsætter Aksglæde.  

Aksglæde er bedst kendt for sine smittende og poetiske popsange, der med sine fængende melodier kan få enhver til at danse. Selv kalder Aksglæde sin musik for "digte, du kan danse til", hvilket har været sangskriverens tilgang siden den selvbetitlede debut-ep fra 2016.   


Aksglæde har allerede udgivet den første smagsprøve på det kommende album med singlen "10-meteren", der udkom tidligere på måneden. 

En af Aksglædes seneste optrædener var på årets Spot Festival, hvor han spredte dansefeber på festivalens Amfiscene. Koncerten fik fire ud af fem stjerner af GAFFAs anmelder, som også skrev: "Aksglæde får, med sine 80'er inspirerede ørehængere, vedkommende sangskrivning og danseværdige melodier, bevist, at popmusikken har fortjent sin plads i Spot Festival-programmet".  

Turnédatoer: 
09.03.22 – Store Vega, København 
10.03.22 – Train, Aarhus 
11.03.22 – Skråen, Aalborg 
12.03.22 – Bygningen, Vejle 


Billetsalget er i fuld gang, og du kan købe dine billetter via spillestedernes egne websider. 

LÆS OGSÅ: Aksglæde spredte dansefeber og promilleromantik

Mens du venter på, at det bliver marts, kan du passende feste til Aksglædes debutalbum Ting Ændrer Sig fra 2020:

ANNONCE