Nyhed

DMA Jazz 2021 annoncerer optrædende til årets show

GAFFA.dk – alt om musik

Årets største jazzmusikere hyldes til et show i december

Danish Music Awards Jazz er endelig tilbage. Showet finder sted på Bremen Teater, og årets jazzpriser uddeles mandag den 6. december 2021. Her vil en god håndfuld musikere fra den danske jazzscenes livenavne indtage scenen.

For tredje år i træk er det skuespiller, musiker og komponist Jeanett Albeck (på billedet), som står i spidsen for at hylde dansk jazz.


Blandt dem, der står for aftenens musikalske indslag, er 80 års-fødselar, trompetist og komponist Palle Mikkelborg, som med sig på scenen har inviteret guitaristen Jakob Bro. Derudover vil tromme/percussion-duoen ERNA og trommeslageren, komponisten og orkesterlederen Snorre Kirk blive gæstet af den amerikanske tenorsaxofonist Stephen Riley. Det danske kollektiv Nebula er også blandt livenavnene. Nebula er et dansk flydende kollektiv af kuraterede musikere, som spiller under reglen, at alt skal være improviseret, når de optræder. Komponisten Jacob Anderskov vil også være at finde på scenen på Bremen Teater.

De nominerede til Danish Music Awards Jazz 2021 offentliggøres den 26. oktober. Lige nu lægger DMA-akademiet sidste hånd på afstemningen inden for de forskellige kategorier, der samlet kommer til at tælle mere end 30 nominerede navne.

Du kan dog stadig nå at være med til at præge priserne ved at indstille en kandidat til JazzDanmark Prisen – Årets Koncertoplevelse 2021, som uddeleles til en arrangør af en koncertoplevelse inden for jazz eller jazzens beslægtede genrer. Du kan frem til 21. oktober indstille en kandidat til prisen lige her.


Billetsalget er netop startet, og du kan købe billet til showet på Bremen Teater den 6. december 2021 lige her.

Varm op til showet med nummeret ”Strands” af blandt andet Jakob Bro og Palle Mikkelborg, som netop kan opleves til DMA Jazz 2021, herunder:


ANNONCE