Nyhed

Døden følger i lægens fodspor

GAFFA - alt om musik

Dr. Death - ny stjernesspækket krimiserie har set dagens lys på C More. Serien er baseret på den uhyggelige true crime-podcast Dr. Death, og følger en ung amerikansk læge der både invaliderer patienter og koster flere af dem livet med sine frygtelige fejloperationer

Forbrydelser er fascinerende og en god serie, der følger forbrydelser og ikke mindst opklaringen af dem, bliver stadig mere populære. Dr. Death er en helt ny, og meget spændende, serie hos C More om den amerikanske unge læge, Christopher Duntsch – der med rette får tilnavnet Dr. Death. 

Serien er bygget på den populære true crime-podcast, med samme navn, der med millioner af lyttere, er en af de mest populære i sin genre. I serien er det stjerner som Joshua Jackson, kendt som Cole Lockhart i The Affair, Alec Baldwin, der var med i blandt andet Mission Impossible-filmene, og Christian Slater der spillede hovedroller i True Romance og Broken Arrow, der bringer handlingen til live, og sikrer spænding og troværdighed fra start til slut.

gallery_large

Gennem en række fejlbehandlinger invaliderer den karismatiske læge over 30 patienter og koster to mennesker livet, og i denne spændende serie følger vi ikke alene, hvordan det lykkes for Dr. Death at lemlæste så mange mennesker på forskellige hospitaler over hele USA, men også, hvordan to læger arbejder hårdt på at stoppe ham, og forhindre yderligere katastrofer på operationsbordet.


Joshua Jackson bringer Christopher Duntsch til live I serien, og portrætterer ham elegant som den yderst charmerende, og samtidig meget forstyrrede unge læge, der selv tror at han er ufejlbarlig.
Alec Baldwin og Christian Slater spiller rollerne som de to læger, der utrætteligt forsøger at stoppe Dr. Death, efter de har oplevet, hvor farlig manden er.

gallery_large

Vi følger, hvordan de to læger møder konstant modstand fra et system, der beskytter læger i USA – uanset hvor inkompetente de måtte være. Et system, hvor hospitalerne gør alt for at slippe af med den problematiske læge, uden at fortælle andre om de problemer han skaber.


Serien Dr. Death er intens og holder konstant seerne på tæerne, og det er svært at slippe serien igen. Serien havde premiere på C More d. 5. oktober, består af 8 afsnit, og hver tirsdag kommer der to nye afsnit i serien.


Du kan streame Dr. Death HER

Om C More
Er du vild med krimi? Så er C More den rette streamingtjeneste for dig! Vi har en verden af nordiske og udenlandske krimiserier i høj kvalitet til dig der elsker en god krimi.
Men vi er også stærke i alle serie- og filmgenre; drama, action, romantik, krimi, thriller og komedie.
Kig ind på www.cmore.dk og se hvad vi har til dig.

ANNONCE