Nyhed

Girls in Airports annoncerer første turné som kvartet

GAFFA.dk – alt om musik

Det albumaktuelle indie-jazz band vil gæste syv danske byer 

Inden for det seneste års tid har Girls in Airports udgivet hele to albums, som er det sjette og syvende i rækken. Den seneste plade Leap landede som kulminationen på et toårigt samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra. Kvartetten vil medbringe materialet fra de to albums på deres kommende turné, som finder sted i november. 

Girls in Airports består af Martin Stender på saxofon, Mathias Holm på keyboards, Victor Dybbroe på perkussion og Anders Vestergaard på trommer. Martin Stender understreger, at deres musik stadig har det samme udtryk på trods af tilføjelsen et fjerde medlem.


"Efter vi gik fra kvintet til kvartet, har vi selvfølgelig brugt en del tid på at finde en ny måde at spille vores musik på. Som kvartet spiller vi mere dynamisk sammen, og der er mere plads til musikken. Nyindkøbte instrumenter og nye kompositioner vil helt sikkert snige sig med til de kommende koncerter, men essensen af vores musik er den samme som altid," forklarer Stender i en pressemeddelelse. 

Girls in Airports turnédatoer:
11.11.21 - Pavillonen, Grenå
18.11.21 - Palettenn, Viborg
20.11.21 - Stairway, Vanløse
25.11.21 - Ringsted Kulturhus, Ringsted
26.11.21 - Musikhuset, Aarhus
28.11.21 - Kulturværftet, Helsingør
30.11.21 - Dexter, Odense

Også i 2022 skal kvartetten spille live, nemlig på den aalborgensiske festival Northern Winter Beat, der finder sted den 27.-29. januar i Studenterhuset. 


LÆS OGSÅ: Northern Winter Beat klar med seks nye navne

Varm op til Girls in Airports kommende turné med deres nyeste plade Leap


ANNONCE