Nyhed

Hun Solociety offentliggør første koncertartist

GAFFA.dk – alt om musik

Hun Solos onlineunivers går live med fest, koncert og interview

Den 21. oktober bliver dagen, hvor Hun Solos nye onlineunivers Hun Solociety lancerer det første indhold, og platformen har netop meldt ud, at Greta bliver den første koncertartist.

Hun Solociety kommer til fast at udgive indhold den sidste torsdag i hver måned inden for fire kategorier: Månedens muse (viden om kvindelige musikpionerer gennem tiden), Månedens mixtape (playlister med ny musik), Månedens møde (skriftlige interviews, podcasts eller video) og A Room of One’s Own Sessions (streamede intime koncerter fra kunstnerens eget studie).

Greta optræder i sidstnævnte kategori, og lytteren bliver således gennem streamingkoncerten inviteret ind i Gretas egen stue i hendes lejlighed i Nordvest. I den forbindelse vil sangeren også præsentere en helt ny sang, som vil udkomme kort efter, at Hun Solociety går i luften. Greta har desuden tidligere spillet med Hun Solo på Spot Festival.

LÆS OGSÅ: Lydmor og Forbrændingen modtager pris for deres bidrag til kønsdebatten

I anledning af lanceringen af online-universet vil der desuden blive afholdt en fest i Huset i København, som fejrer, at Hun Solociety endelig er ude med indhold. Alle er velkomne, og arrangementet er gratis. Til lanceringseventen vil solokoncerten med Greta blive streamet og vist på storskærm sammen med et interview med Mendoza. Mendoza bliver således den første artist, der optræder under kategorien Månedens møde.

Hun Solociety lanceres af musikfællesskabet Hun Solo, som blev oprettet i 2016 med visionen om at skabe bedre vilkår for kvinder og non-binære i den danske musikbranche. Hun Solo vandt i 2020 Tak Rock-Prisen til GAFFA Prisen. Det er en pris, der hvert år uddeles til en aktør, som har gjort en ekstraordinær indsats for dansk musik.

Alle på tværs af køn, etnicitet, nationalitet og alder kan blive medlem af Hun Solociety via supporterplatformen Patreon. Medlemmer er, i tråd med Hun Solos vision, med til at støtte op om at fremme mangfoldigheden i den danske musikbranche, som stadig er præget af diskrimination mod særligt kvinder og minoriteter, viser undersøgelser.

LÆS OGSÅ: Hun Solo lancerer nyt online-univers – hylder diversiteten

Varm op med nummeret "Forever We'll Be Dancing" her:

ANNONCE