Nyhed

Ivan$ito drager på minitour

GAFFA.dk – alt om musik

Varm dig til vinter på Ivan$itos latinamerikanske reggeaton-rytmer

Dansk-chilenske Ivan$ito har netop offentliggjort sin første minitour. Her kommer han forbi A-Huset i Aarhus den 28. januar og Lille Vega i København den 27. januar næste år, hvor det vil være muligt at varme sig på latinamerikanske reggeaton-rytmer krydret med nordiske melodier og spansk vokal. I maj måned var det muligt at opleve Ivan$ito live – også på Vega. Her gav han to udsolgte siddekoncerter med corona-restriktioner, hvor publikum trods restriktionerne havde svært ved at holde sig siddende.

Ivan$ito er lige nu aktuel med nyeste album, $olo Memos fra foråret. Det følger op på sidste års debut Everything is Reggaeton. Den udgivelse gav den spirende reggeaton-sanger fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet bemærkede følgende:


”"Fumo Pa No Darme Cuenta" er en drilsk synthdrevet r&b-ballade, hvor Ivan$ito viser sit værd og internationale potentiale med gudsbenådet stemme, der måske nok var spildt på den traditionelle reggaeton. Der er selvsagt langt større variation mellem numrene på Everything is Reggaeton, men det viser en klarere fornemmelse for projektet fra Ivan$itos side.”

Den dansk-chilenske Ivan$itos musik er beskrevet som noget, der trækker tråde til både J Balvin og Bad Bunny, og kombinationen af sangerens to verdener, Danmark og Chile, bridrager til en genreblanding mellem nordiske melodier og den latinamerikanske reggaeton.

Billetsalget starter torsdag den 28. november klokken 10.00 via luger.


Varm op med nummeret "Vente A Mi" fra sidste udgivelse herunder:

ANNONCE