Nyhed

Paul McCartney: Derfor skriver jeg ikke autografer længere

GAFFA.dk – alt om musik

Sangeren har altid syntes, at ritualet med at skrive autografer var ”en smule mærkeligt”

Paul McCartney forstår sig hverken på autografer eller selfies. I stedet ønsker den ikoniske musiker en dybere interaktion med de fans, som stopper ham på gaden, skriver NME. I en samtale med Reader’s Digest, citeret af NME, forklarer McCartney, hvorfor han er træt af at blive spurgt om autografer.

– Det har altid slået mig som en smule mærkeligt. ’Her, må jeg skrive dit navn ned på bagsiden af denne kassekvittering?’ Hvorfor? Vi ved begge, hvem jeg er, udtalte sangeren.


Beatles-legenden forklarede ligeledes, at han ikke helt forstår idéen i at tage en selfie med fans, og at han langt hellere vil tale med dem i stedet.

– Hvad du normalt får er et billede i dårlig kvalitet med en dårlig baggrund, hvor jeg ser lidt ulykkelig ud. Lad os da sludre, lad os udveksle historier, tilføjede sangeren.


For nylig talte McCartney ud om The Beatles’ famøse og ofte analyserede brud i 1970, hvor meget af skylden i årenes løb er blevet lagt over på netop den basspillende Beatle. Her fortalte musikeren, at han faktisk ønskede, at gruppen skulle fortsætte, men at det var bandmedlem og anden del af den ikoniske sangskriverduo, John Lennon, der stod bag splittelsen.

– John ville skabe et nyt liv med Yoko (Lennons kone, red.) John havde altid ønsket at bryde med samfundet. Han blev opdraget af sin tante Mimi, der var ret streng, så han prøvede altid at bryde ud, udtalte sangeren til The Guardian.

Den 2. november udkommer bogen The Lyrics, som gennemgår McCartneys liv med udgangspunkt i 154 sangtekster fra begyndelsen med McCartneys barndomskompositioner, gennem tiden med The Beatles og Wings, til musikerens lange solokarriere. Bogen er resultatet af et samarbejde mellem det tidligere Beatles-medlem og den irske digter Paul Muldoon.


LÆS OGSÅ: Nyt album fra Paul McCartney med gæstestjerner – og en bog på vej

ANNONCE