Nyhed

Pede B udgiver konceptalbum på eget label – med samples udelukkende fra Lydmor

GAFFA.dk – alt om musik

På det nystartede label, Sardina, har Pede B og DJ Noize lavet et album, som er lavet på samples af Lydmors produktioner

I 2014 var det Alberte Winding, nu er det Lydmor. Rapperen Pede B og Produceren DJ Noize har tidligere hædret Winding med albummet Vi Hjerte Alberte, og nu går turen så videre til Lydmor, hvor alle ti tracks på konceptalbummet Lydbror tager udgangspunkt i samples fra multikunstnerens bagkatalog.

Pede B siger om albummet:


"Noize har overgået sig selv den her gang. Lydmors musikalske univers er blevet kørt gennem en crazy hiphop-maskine, der både ærer kilden og bidrager med noget helt nyt og sejt. Tekstmæssigt er det længe siden, jeg har arbejdet så konceptuelt som på den her. Hvert nummer har en anderledes ide og indgangsvinkel. Det har jeg været ret stædig omkring i den her proces."

Læs også: VIDEOPREMIERE: Pede B rapper om pinlige hændelser i "Jeg har aldrig"

Pede B og DJ Noizes tidligere samarbejde blev kvitteret med seks stjerner hos GAFFA, hvor det blandt andet fik ordene: "(...) musikken er blevet klippet, loopet, cuttet og samlet det på en ny og spændende måde, og teksterne er forvandlede, udviklede og forandrede."


Albummet udkommer den 10. december på Pede B's eget, nye label, Sardina, der netop har signet deres første artist, rapperen CAB, som udgiver ep'en Lev Vel den 5. november.

Varm op til Lydbror med det første Pede B-konceptalbum, Vi Hjerte Alberte, lige her:


ANNONCE