Nyhed

Poptalent annoncerer arenakoncerter

GAFFA - alt om musik

Alex Vargas giver arenakoncerter i København og Aarhus i december 2022

Alex Vargas' stjerne har været støt stigende gennem flere år. Vargas er aktuel i det populære program "Toppen af poppen", hvor han blandt andet fortolker forlæg af kollegerne Simon Kvamm, Mathilde Falch og Hjalmer.

I sidste måned annoncerede Vargas en omfattende turné i januar-februar 2022 – og nu sætter den 33-årige sanger så trumf på og føjer to arenakoncerter i december 2022 til den udsolgte vinterturné i årets begyndelse. Der gik kun en uges tid, fra billetterne til turnéen gik i salg den 28. september, til der kunne meldes totalt udsolgt. 


Men får endnu flere altså mulighed for at opleve Vargas, når han gæster både Aarhus Congress Center og KB Hallen henholdsvis 9. og 10. december 2022.

Alex Vargas brød for alvor igennem på den danske musikscene i 2016 med det platinvindende hit "Shackled Up".


Han har siden udgivet ep’en Giving Up the Ghost, som også gav ham DMA-prisen som Årets Danske Solist i 2016. Det guld-sælgende album Cohere fra 2017 kastede hit-singler som "Higher Love" og "Inclosure" af sig, og senest overraskede Vargas på ny med den personlige rejse på EGO-trilogi fra 2019.

Forleden delte Alex Vargas en række billeder på Instagram med ordene: ”This album is nearly done.” Der er altså både nye sange, udsolgt Danmarksturné og nu også arena-shows på vej fra Vargas.

Billetsalget begynder lørdag den 23. oktober klokken 10 på BILL.ET/ALEXVARGAS


LÆS OGSÅ: Eventyr i Egoland

ANNONCE