Nyhed

Tobias Rahim tager på turné til foråret

GAFFA.dk – alt om musik

En "Stor Mand" besøger Danmarks fire største byer til foråret

Den dansk-kurdiske sanger og rapper Tobias Rahim har netop løftet sløret for en turné til foråret. Her vil Rahim besøge landets fire største byer, hvor fans forhåbentligt kan glæde sig til at høre hits som ”Jesus”, ”Costa del Sol til København” og ikke mindst den uundgåelige ”Stor mand”, der udføres sammen med Andreas Odbjerg. Koncerterne finder sted på Skråen i Aalborg den 14. april, Magasinet i Odense den 15. april, Train i Aarhus den 22. april og Store Vega i København den 6. maj.

Train har i en pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af koncerten med Tobias Rahim beskrevet ham således:


”Tobias Rahim er en kunstner, som skaber sit helt eget rum, hvor han leger med ærlige følelser og poetisk, grænsesøgende lyrik tilsat et æstetisk ofte provokerende, men smukt udtryk. Det er et frirum, hvor der er plads til tabuer, politiske budskaber, fest, humor, sex og ulykkelig kærlighed."

Tobias Rahim er da også et navn, der har været svært at undgå de seneste år. I 2016 gik Rahim solo efter at have været den ene halvdel af reggaeton-duoen Camilo & Grande. I år kom debutalbummet National Romantik 2021, efterfuldt af singlerne ”Burhan G”, ”Stor Mand” og ”Dans”. Sidstnævnte er gæstet af Burhan G, Kidd og Carl Knast. Derudover har sangeren i år solgt sit første kunstværk – et nøgenbillede af ham selv under titlen ”Den Neo Skandinaviske Mand”, og han er desuden lige nu at finde på tv2-programmet Stormester. Der er altså fuld fart på i Rahim-land for tiden. 

Billetsalget til koncerterne til foråret er startet, og billetter kan købes lige her.


LÆS OGSÅ: Suspekt og Tobias Rahim går all in på eftertænksomme sommerfornemmelser

Varm op til koncerten med sidste udgivelse fra Tobias Rahim, nummeret "Dans" herunder:


ANNONCE