Nyhed

Tysk metalmusiker blandt de dræbte i Norge-angreb

GAFFA.dk – alt om musik

Andrea Meyer er blandt de fem dræbte i Kongsberg sidste uge

Den tyske metalmusiker og sangskriver Andrea Meyer er blandt de fem, der blev dræbt under angrebet i Kongsberg i Norge den 13. oktober, hvor en mand skød med bue og pil efter både politi og forskellige personer i byen. 

Meyer er den ene af fire kvinder, der blev dræbt under angrebet, sammen med en ældre mand. Alle de dræbte boede på samme gade i byen Kongsberg. Politiet har udtalt, at det virker til, at de dræbte var tilfældigt udvalgte.


Andrea Meyer, der også går under navnet Andrea Haugen, har udgivet musik under kunstnernavnene Andréa Nebel, Hagalaz’ Runedance og Nebelhexe. Hun har desuden været gæst på heavy metal- bandet Cradle Of Filths album The Principle Of Evil Made Flesh fra 1994 samt det norske black metal band Satyricons album Nemisis Divina fra 1996. 

Cradle of Filth-medlemmet Dani Filth delte for nyligt sin medfølelse overfor Meyer i et opslag på Instagram, hvor han beskriver, at hun både har sunget og danset for bandet, og at hun vil blive savnet. Se opslaget nederst i artiklen.

Den 18. oktober meddelte norsk politi, at det med al sandsynlighed er den 37-årige dansk-norske Espen Andersen Braathen, der begik de fem drab onsdag den 13. oktober. Han har siden tilstået alle fem drab og er nu tiltalt herfor.


LÆS OGSÅ: Cradle Of Filth: Godspeed On The Devil’s Thunder

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Dani Filth (@danifilthofficial)


ANNONCE