Nyhed

Vengaboys giver dansk koncert og ny nostalgisk musikvideo

GAFFA.dk - alt om musik

Den hollandske 90'er-gruppe skal spille til Oktoberfest i Forum, København

Vi Elsker 90'erne afholder "Danmarks største oktoberfest" i Forum, København den 15. og 16. oktober 2021. Sammen med en række andre kunstnere skal Vengaboys optræde med deres 90'er-hits som "Boom, Boom, Boom, Boom!!" og "We're Going To Ibiza!". Køb billetter til arrangementet lige her.

Da begge disse hits udkom tilbage i 1999, røg de ind på adskillige hitlister som nummer 1. Vengaboys er gået platin flere gange, og "Boom, Boom, Boom, Boom!!" har hele 269 millioner streams på Spotify. 


Senest har eurodance-gruppen udgivet en coverversion af Charli XCX og Troye Sivans "1999". Vengaboys har arbejdet sammen med WOMBO-appen for at skabe en nostalgisk musikvideo, der tager os med tilbage til årtiet. Se musikvideoen i slutningen af artiklen. 

Vengaboys, der består af D-Nice, Captain Kim, Sailor Robin og Cowboy Donny, har i en pressemeddelelse fortalt om deres kærlighed til 90'er-musikscenen. 

"Vi er aldrig holdt op med at sprede glæde, men dette århundrede er ikke ligefrem samarbejdsvilligt! Vi føler, at det er vores pligt at bringe bedre tider tilbage," siger Sailor Robin. Cowboy Donny fortsætter: "For os stoppede 90’erne alligevel aldrig. Og vi kan ikke lade være med at lægge mærke til, at folk generelt er tynget ned, og vi føler – helt sikkert – at det er sket, siden det nye århundrede startede".


"Vi har været på tour siden 1999, en tour der blev standset brutalt af Covid-19. Efter at være sat ud af spillet i mere end et år har vi et kæmpe behov for at blive genforenet med vores venner og fans," afrunder Captain Kim.

LÆS OGSÅ: Playliste: 11 glemte 90'er-eurodance-perler

Se Vengaboys' nyeste musikvideo til deres coverversion af "1999 (I Wanna Go Back)" lige her:

ANNONCE