Nyhed

Carpark North to første album udkommer for første gang på vinyl

GAFFA.dk – alt om musik

Trioens to første studiealbums udkommer i remastered udgave med gatefold-cover til oktober

De to første albums fra Carpark North udkommer for første gang på vinyl den 15. oktober. Der er tale om Carpark North fra 2003 og All Things To All People fra 2005, som bliver genudgivet i gatefold cover. Begge albums er desuden remastered.

Electrorock-trioen, som blev dannet tilbage i 1999, består af Lau Højen (vokal), Søren Balsner (bas) og Morten Thorhauge (trommer). Gruppen fik succes fra starten med udgivelsen af deres selvbetitlede debutalbum. Albummet indeholdt kæmpehittet ”Transparent & Glasslike”, og der blev solgt cirka 50.000 eksemplarer. Samme år lavede gruppen soundtracket til filmen Midsommer.


Trioen har desuden været Ugens Uundgåelige på P3 med flere singler og modtaget en række priser, herunder ”Årets nye navn” til GAFFA-Prisen i 2003 og ”Årets hit” for ”Transparent & Glasslike” til P3 Guld samme år.

LÆS OGSÅ: Lau Højen udgiver ny single og varsler ep – hør "Kun dig"

Med deres andet album, All Things To All People, der indeholdt hits som ”Best Day” og ”Human”, viste Carpark North, at de var kommet for at blive.


Gruppen udsendte deres femte og seneste studiealbum, Hope, i oktober 2017. GAFFAs anmelder gav albummet en middel bedømmelse med tre ud af seks stjerner.

I oktober drager forsanger Lau Højen på turné som dansksproget solist, ligesom han har en solo-ep på vej. Carpark North eksisterer dog stadig i bedste velgående og udgav i juli den officielle OL-sang "Vi kommer alle et sted fra", ligesom de har givet koncerter denne sommer.

Gør dig klar med et genhør med gruppens debutalbum her:

ANNONCE