Nyhed

Den svenske indiepopgruppe Amason giver koncert i Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Den 7. december vil supergruppen fylde Store Vega i København

Den svenske gruppe Amason er et familieforetagende både metaforisk og bogstavligt talt. De har som gruppe to albums på bagen, Galaxy fra 2019 og Sky City fra 2015. Sidstnævnte gav dem prisen for årets album ved den svenske musikpris Gammis (den svenske udgave af Grammy Awards).

Bandmedlemmerne er rutinerede og har arbejdet sammen med et væld af internationale og skandinaviske artister. Amason er nemlig en del af det svenske kunstner-kollektiv Ingrid, som er søsat af blandt andre Lykke Li, Peter Bjorn og John og Pontus Wiinberg, der er den ene halvdel af producerduoen Miike Snow.


Amason består af Pontus Wiinberg fra Miike Snow, broderen Petter Winnberg, der er en del af det svenske band Little Majorette sammen med bandets trommeslager Nils Törnqvist, Amanda Berman, der også udgiver musik som soloartist og Gustav Ejstes, der har været med i kult-psych-rock-bandet Dungen.

Billetsalget starter den 17. september klokken 10.00 og billetter kan købes lige her.

Lyt herunder til nummeret "California Dreamin’" af Amason fra 2016, orginalt af The Mamas And the Papas fra 1965. GAFFA havde sidste år nummeret med på en liste over nogle de bedste fortolkninger i musikhistorien

ANNONCE