Nyhed

Eks-kone ansøger om tilhold mod Josh Homme – det gælder børnene

GAFFA.dk – alt om musik

Queens of the Stone Age-sangeren beskyldes for at slå sine børn – det afviser han

Brody Dalle, der også er kendt som frontkvinden for det hedengangne punkrockband The Distillers og nu spiller i Spinnerette, har indgivet en ansøgning om tilhold mod Josh Homme, forsanger i Queens Of The Stone Age, der gælder hans børn, ifølge The Guardian. Han er anklaget for "fysisk og verbalt misbrug" af deres fælles børn Orrin og Wolf. Og det er i deres navn, at Brody Dalle har indsendt en ansøgning om et tilhold, som siger, at han ikke må komme tættere på dem end 100 yards, godt 91 meter.

Dalle og Homme var gift mellem 2005 og 2019 og har allerede indgivet en ansøgning om tilhold mod hinanden før. Denne gang er det børnene, der er kommet i problemer, hvor anklagen lyder på, at Homme har haft fat i børnene og slået dem. Han siges også at have truet Dalles nuværende partner og kørt spritkørsel. Homme afviser anklagerne.


"Frøken Dalle har tidligere taget disse påstande til politiet, DCFS (en afdeling, der eksisterer for at beskytte børn, red.) samt dommeren ved Familieretten, der alle har nægtet at foretage sig noget baseret på disse falske påstande," siger Hommes advokat Susan Wiesner ifølge TMZ.

LÆS OGSÅ: Queens of the Stone Age streamer koncert til støtte for Bataclan-ofre

ANNONCE