Nyhed

Elton John udskyder dansk afskedskoncert

GAFFA.dk – alt om musik

Dele af Farewell Yellow Brick Road-turnéen bliver udskudt til 2023. Det gælder også koncerten i Royal Arena, der skulle have fundet sted den 28. september 2021

Elton John er blevet nødt til at udskyde dele af sin afskedsturné fra 2021 til 2022/23 grundet en hofteskade, der har givet ham mobilitetskomplikationer samt store smerter.

Royal Arena-koncerten 28. september 2021 er også blevet udskudt. Den skal derfor i stedet finde sted onsdag den 5. juli 2023. Billetkøbere til den udskudte koncert vil modtage information fra Ticketmaster snarest muligt. Alle originale billetter vil gælde for den nye dato.


Elton John har udtalt sig omkring den udskudte turné og hofteskaden. Han skriver:

”Det er med stor sorg og et tungt hjerte, at jeg er tvunget til at omlægge 2021-datoerne for min Farewell Yellow Brick Road-turné i Europa og UK til 2023.

I slutningen af min sommerferie faldt jeg akavet på en hård overflade og har siden haft store smerter og ubehag i min hofte. På tråds af intensiv fysio- og specialistbehandling er smerten fortsat blevet værre og fører til stigende bevægelsesvanskeligheder. Jeg er blevet rådet til at blive opereret så hurtigt som muligt for at få mig tilbage til fuld førlig og sikre, at der ikke er nogen langsigtede komplikationer. Jeg vil gennemføre et program med intensiv fysioterapi, der skal sikre fuldstændig restitution og tilbagevenden til fuld mobilitet uden smerter.


Jeg vil gennemføre den velgørende Global Citizen-begivenhed den 25. september, da jeg ikke vil svigte en velgørende organisation. Da det blot er fem sange, er det meget anderledes fysiske krav, end dét at spille næsten tre timer hver aften på turné og rejse natten over mellem lande kræver. Efter dette skal jeg opereres for at sikre, at turnéen kan komme ”back on the road” i januar 2022 i New Orleans.

Jeg ved, hvor tålmodige mine fantastiske fans har været, siden Covid stoppede turnéen sidste år, og det knuser mit hjerte at lade jer vente længere. Jeg forstår fuldstændigt jeres frustrationer oven på det år vi har haft. Jeg lover jer dette – showsne vil vende tilbage til landevejene næste år, og jeg vil sørge for, at de er ventetiden værd.

Kærlighed, Elton x”


Elton John startede sin store afskedsturné, Farewell Yellow Brick Road – The Final Tour, tilbage i 2018. Turnéen, bestående af hele 300 koncerter verden over, måtte stoppes og udskydes grundet corona-pandemien. Dette betyder, at turnéen nu er blevet udskudt to gange. Afskedsturnéen vil blive genoptaget til januar 2022 i New Orleans og skal forløbe indtil sommeren 2023.

LÆS OGSÅ: Elton John afslører nyt album med vild gæsteliste

ANNONCE