Nyhed

Guns N’ Roses udgiver ny, gammel sang

GAFFA.dk – alt om musik

Det er anden sang, rockgruppen udgiver efter at have fundet sammen igen

Så er der igen godt nyt til alle Guns N’ Roses-fans. Gruppen har netop udgivet endnu en single, denne med navnet ”Hard Skool”. Sangen er dog ikke helt ny, den er nemlig oprindeligt lavet under arbejdet med Guns N’ Roses' seneste album, Chinese Democracy fra 2008, skriver Rolling Stone.

Det er ikke længe siden, der sidst var nyt fra rockgruppen, der ellers ikke har udgivet musik sammen i 13 år. I august udkom singlen ”Absurd”, også præsenteret "ABSUЯD". Den er en omarbejdet version af sangen "Silkworms", som blev skrevet til, men aldrig blev udgivet i forbindelse med det førnævnte Chinese Democracy.


Gruppen er også kendt for at tage umådelig lang tid om at lave musik. Sidste album, Chinese Democracy, tog dem 14 år at lave, og nu skulle der altså igen gå næsten lige så lang tid, og så er det endda gamle sange. Og der har også været pause og udskiftninger, inden rockgruppen igen i 2016 slog pjalterne sammen og atter drog på tour. Den aktuelle udgave af Guns N' Roses består af Axl Rose (sang), Slash (guitar), Duff McKagan (bas), Dizzy Reed (keyboard, kor), Richard Fortus (guitar, kor), Frank Ferrer (trommer, kor) og Melissa Reese (keyboard, kor). De tre første var også medlemmer af bandet i deres kommercielle og kunstneriske storhedstid i slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne, hvor de udgav plader som Appetite for Destruction (1987) og Use Your Illusion I og II (1991), og Slash og McKagan blev genforenet med Axl Rose i 2016 efter at have været ude af gruppen i to årtier.

Hør herunder den nye single ”Hard Skool”.

LÆS OGSÅ: Guns N' Roses til Skandinavien i 2022

ANNONCE