Nyhed

Lil Nas X offentliggør stjernespækket gæsteliste på kommende debutalbum

GAFFA.dk – alt om musik

Miley Cyrus og Elton John er bare to af de navne, der gæsteoptræder på musikerens kommende debutalbum, Montero

Den amerikanske rapper Lil Nas X afslørede den stjernespækkede gæsteliste på sit kommende debutalbum, Montero, da han delte en video på de sociale medier, hvor albummets trackliste fremgår.

I tråd med musikerens flamboyante image viser videoen, hvordan en nøgen Lil Nas X falder gennem luften, omgivet af lyserøde skyer, før han til sidst lander i den position og de omgivelser, der kommer til at udgøre albummets forside. Komplet med regnbue og sommerfugle. Følgelig fortsætter rapperens fald, indtil han helt forsvinder ud af skærmbilledet, og så begynder afsløringen.


Sangenes titler flyver direkte ind i ansigtet på os til baggrunden af en blå himmel. Desuden fremgår navnene på de gæstestjerner, der optræder på albummet. Her er tale om en række stærke navne, der inkluderer Miley Cyrus, Elton John, Megan Thee Stallion, Doja Cat og Jack Harlow.

Lil Nas X – der bærer det borgerlige navn Montero Lamar Hill – fik sit gennembrud med singlen ”Old Town Road”, der udkom i 2018. Nummeret blev genudgivet det følgende år, denne gang i samarbejde med den amerikanske countrysanger Billy Ray Cyrus, og slog i øvrigt en hitlisterekord. Begge udgaver var at finde på rapperens første ep, 7, der ligeledes udkom i 2019.

Det længe ventede debutalbum står til at udkomme den 17. september. Albummet vil naturligvis inkludere hitsinglen ”Montero (Call Me By Your Name)”.


Se videoen med den komplette trackliste her.

ANNONCE