Nyhed

Oplevelserne i fokus

GAFFA.dk alt om musik

I går løftede Apple sløret for deres nye iPhone-modeller, og hvor der var mange opdateringer, så var der et stort fokus på at sikre brugerne bedre oplevelser på både video og lyd

Der er en helt speciel drejebog, når det kommer til lancering af Apples nye mobiler, og den blev fulgt til punkt og prikke under gårsdagens lancering af iPhone 13-modellerne.

Fire styk blev det til, og det var helt som forventet. iPhone 13 Pro Max er den største, og dyreste, af de nye modeller, og den følges hastigt af iPhone 13 Pro, iPhone 13 og iPhone 13 mini, og størrelsen falder samtidig fra 6,7” til 5,4”.


Apple fortalte i går, at de har arbejdet meget på kamera-siden for at give så gode og avancerede muligheder som muligt, når det kommer til at tage billeder og skyde video.

Det betyder blandt andet, at de to Pro-modeller arbejder i Dolby Vision fra start til slut, og samtidig har de fået ProRes, hvilket skulle give en meget høj kvalitet, når du optager videoer.

I de to "små" modeller er det et dobbelkamerasystem, i modsætning til det tredobbelt i de store modeller, der giver mulighed for at optage i HDR med Dolby-vision, og så understøtter de også 4K-video med op til 60 billeder pr. sekund.

Alle den nye modeller har fået en helt ny processor, der, ud over at den skulle give bedre ydelse, når du arbejder med de nye modeller, også skulle give langt bedre batterilevetid, selvom Apple – traditionen tro – ikke fortæller noget nærmere om batteriets størrelse eller præcise levetid.


På lanceringen kunne Apple også fortælle, at der er arbejdet meget med lyden, så de indbyggede højttalere skulle give en rigtig god oplevelse, når du lige skal dele en koncertvideo, eller et fedt musiknummer med dine venner.


Priserne har ikke ændret sig det store fra sidste år. De nye iPhone-modeller kommer til at ligge på priser, der minder meget om dem, vi så fra lanceringen af iPhone-12, hvilket så også vil betyde, at du snart kan købe de gamle iPhone-modeller til en ganske rimelig pris.

LÆS OGSÅ: Nu skal headsettet være bæredygtigt

ANNONCE