Nyhed

Popklassiker udkommer i udvidet jubilæumsudgave

GAFFA - alt om musik

Spice Girls' debutalbum udkommer i jubilæumsgave 29. oktober

I september 2021 er det 25 år siden, Spice Girls udgav deres debutalbum, Spice – et par måneder efter de havde udsendt den storhittende singleforløber "Wannabe". I sommer fejrede GAFFA "Wannabe"s fødselsdag med en stor baggrundsartikel om den ikoniske pigegruppe – og nu er der atter godt nyt for både gamle og nye fans af Spice Girls.

Idag har Mel B, Mel C, Emma Bunton, Geri Halliwell og Victoria Beckham nemlig annonceret en udvidet genudgivelse af debutalbummet. Jubilæumsudgaven, som er på gaden den 29. oktober, har fået titlen Spice25 og vil indeholde såvel originalalbummet som B-sider, uudgivne optagelser og bonus tracks. 


Spice25 udkommer flere formater – fra en dobbelt-cd præsenteret i en hardbackbog i A5-format til versioner på vinyl og kassettebånd. I forbindelse med annonceringen af den nye udgivelse, har Spice Girls netop delt en alternativ version af "Say You'll Be There". Hør den nedenfor.

Det var blot et blandt flere hits på et album, som også bød på balladerne "Mama" og "2 Become 1". Spice Girls gik hver til sit i 2000, men har siden været genforenet ad to omgange. Størst solosucces er det blevet til for Melanie C, som debuterede eftertrykkeligt med Northern Star i 1999 og siden har udgivet en række soloalbum.

LÆS OGSÅ: SPICE GIRLS 25 ÅR: Festlig feminisme

ANNONCE