Nyhed

Spot-aktuelle SAVEUS annoncerer ny single samt koncertdatoer

GAFFA.dk – alt om musik

Efter tre år vender Saveus tilbage med liste af livekoncerter og den første single fra kommende album

Saveus har meldt sin tilbagekomst med den nye single ”Church Full of Bad Men”. Singlen er fra det kommende album, som de sidste tre år blandt andet er gået med at producere. Derudover er singlen storslået og teatralsk på den helt rigtige Saveus-måde.

Saveus debutterede i 2015 og har siden udgivet en række singler, en ep og albummet Neuro i 2018. Nu bringer Saveus ny musik på bordet med singlen ”Church Full of Bad Men”, som er en intens, dystopisk sang, der også omhandler desperation og magtesløshed. Om sangen skriver Saveus i en pressemeddelelse:


”Det er virkelig en vild tid, vi lever i. Det er, som om verden på én gang kører videre som altid, samtidig med vi alle godt ved, at tingene er ude af kontrol. Grådigheden har fat i os alle, klimaforandringerne truer vores eksistens, og internettet er ved at eksplodere i dårlig karma. Jeg sidder, som så mange andre, med en følelse af magtesløshed. Hvad kan jeg gøre, hvad burde jeg gøre, hvad vil jeg gøre? Det er det jeg prøver at få ud igennem den her sang.” 

På kort tid er Saveus blevet et stort livenavn i Danmark og har både bragt episke musikalske værker og energiske liveoptrædener til blandt andet Roskilde Festivals Orange Scene. Saveus drager på miniturné sidst på året og gæster spillesteder i fire af Danmarks største byer.

Turnédatoer:
16.12.21 – Train, Aarhus
17.12.21 – Skråen, Aalborg
18.12.21 – Posten, Odense
19.12.21 – Store Vega, København


”Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og spille igen. Tre år uden koncerter har været helt vanvittigt for mig. Det er på scenen, jeg føler, at jeg gør en forskel og får den dér direkte kontakt til publikum. Jeg kan ikke vente med at mærke deres respons igen, ikke kun på de nye sange, men også på dem, jeg udsendte sidst.” 

Saveus er også aktuelle på SPOT Festival 2021, hvor Martin Hedegaard & Co. skal spille fredag den 17. september i Musikhuset.

LÆS OGSÅ: Spot Festival præsenterer ni nye navne – og programmet til metalaften

ANNONCE