Nyhed

St. Vincent deler musikvideo fra kommende mockumentar

GAFFA.dk – alt om musik

Musikeren spiller sammen med Carrie Brownstein i mockumentaren, som giver et cinematisk indblik i St. Vincents liv og person

St. Vincent er klar med en musikvideo til titelnummeret fra sin nye film med Carrie Brownstein, The Nowhere Inn, skriver NME.

Soundtrackets trackliste er desuden blevet offentliggjort og kan findes nederst i artiklen sammen med musikvideoen til "The Nowhere Inn".


Udover St. Vincent og Carrie Brownstein er blandt andet Dakota Johnson og Toko Yasuda at finde på rollelisten. Filmen er instrueret af Bill Benz, der også står bag musikvideoen til titelnummeret.

The Nowhere Inn er en slags metafortælling, hvor de to kreative karakterer St. Vincet og Carrie Brownstein er gået sammen om at skabe en dokumentar om førstnævntes musik, turnéliv og scenepersonlighed. Filmen betegnes som en mockumentar, idet den langtfra følger den klassiske dokumentarskabelon, og der i høj grad er tale om et stiliseret og cinematisk indblik i sangerens liv og person.

Mockumentaren havde premiere på Sundance Film Festival den 25. januar 2020 og er sat til at udkomme den 17. september i de amerikanske biografer og på Apple +. Filmen kan desuden opleves i udvalgte danske biografer, blandt andet i Biffen Nordkraft i Aalborg fredag den 24. september kl. 20.45 og i Cinemateket i København søndag den 26. september kl. 18.30.


St. Vincent, der bærer det borgerlige navn Annie Clark, udgav sit debutalbum med titlen Marry Me i 2007. Siden har musikeren udgivet yderligere fem studiealbums, og i 2015 vandt hun sin første Grammy i kategorien Best Alternative Album for albummet St. Vincent. Sangeren blev dermed den første kvindelige soloartist i 20 år til at vinde for den kategori.

LÆS OGSÅ: Hør St. Vincent fortolke Metallica – fra kommende hyldestalbum

Kunstnerens seneste album, Daddy’s Home, udkom tidligere i år. GAFFAs anmelder gav udgivelsen flotte fem ud af seks stjerner.


Carrie Brownstein, der spiller sammen med St. Vincent i The Nowhere Inn, er kendt fra både musikken og filmens verden. Brownstein har blandt andet spillet i trioen Sleater-Kinney og indie-rockgruppen Wild Flag.

Trackliste (Original Soundtrack):

 1. The Nowhere Inn
 2. Carrie Voicemail
 3. Palm Desert
 4. Carrie Wave
 5. Waiting On A Wave
 6. Opening Limo Scene
 7. Hallway Scene
 8. Rooftop
 9. Come To Jesus
 10. Downtempo Montage
 11. Sex Scene
 12. Board Room
 13. Spa Scene
 14. Tour Bus
 15. Carrie Off Bus
 16. Texas Intro
 17. Texas Choir
 18. Bacchanal
 19. Ending

Se videoen til titelnummeret "The Nowhere Inn" lige her.


ANNONCE