Nyhed

Vil du i praktik som skribent på GAFFA?

GAFFA.dk – alt om musik

Billedet: Frej Ganzler, GAFFAs praktikant i foråret 2020, interviewer Baest.

Kunne du tænke dig at komme i praktik som skribent på GAFFA, og studerer du på en humanistisk universitetsuddannelse (eller har du tilsvarende kvalifikationer), er det nu, du skal søge.

GAFFA – Danmarks største og ældste musikmagasin – søger en eller flere skribent-praktikant(er) til forårssemesteret 2022. Du kommer primært til at skrive nyheder og artikler til vores hjemmeside og blad og arbejde med vores profiler på Facebook og Instagram.


Som praktikant ved du, hvad der rører sig i musikkens verden og skriver med en skarp, hurtig og præcis pen.

Praktiktiden er ulønnet og tiltænkt SU-modtagere og kan kombineres med tid til opgaveskrivning eller anden form for studievirksomhed og/eller studiejob.

Arbejdet udføres fra GAFFAs kontor i Aarhus C. En del af arbejdet kan udføres hjemmefra, hvis det ønskes.


Adskillige tidligere praktikanter har fået tilbudt lønnet arbejde på GAFFA efter endt praktiktid. Ja, både vores nuværende chefredaktør og redaktionssekretær er også tidligere praktikanter.

Praktikopholdet har studierelevans for studerende på uddannelser som cand.public., medievidenskab, musikvidenskab, æstetik og kultur, nordisk sprog og litteratur og lignende.

Send en ansøgning, meget gerne vedlagt eksempler på tidligere skrivearbejder, til redaktionssekretær Ole Rosenstand Svidt på [email protected], som også svarer på spørgsmål. Du kan også stille spørgsmål til efterårets praktikanter Anne Straarup, Amalie Löwén og Emilie Schjeldahl på [email protected], [email protected] og [email protected]


Ansøgningsfrist mandag den 18. oktober klokken 09.00

Vi glæder os til at høre fra dig!

ANNONCE