Nyhed

All-in-one soundbar lover store oplevelser

GAFFA.dk - alt om musik

Selvom den nyeste soundbar fra Sonos er både lille og økonomisk overkommelig, lover audiospecialisten stadig, at den kommer med store lydmæssige oplevelser

Der har været rygter om den nye soundbar fra Sonos et stykke tid. Men nu har producenten løftet sløret for deres nye kompakte lydenhed. De lover, at den opgraderer dit tv, når det kommer til musik, tv-oplevelser og gaming, uden den fylder eller koster meget.

Mange af de tidligere soundbars fra Sonos er store og ikke mindst dyre, men den nye Sonos Ray skulle være lige det modsatte. Producenten lover dog, at det ikke går ud over oplevelserne, når du bruger den.


Sonos Ray skulle komme med en afbalanceret lyd, der skulle sætte dig i centrum for de lydoplevelser, der kommer fra dit tv. Samtidig skulle den også være en god indgang til dit første hjemmeteater og multi-room-system.

En af de ting, der kendetegner Sonos-produkter, er i høj grad deres Trueplay-funktion, hvor højttalerne indstiller sig til akustikken af det rum, de står i. Den funktion er kommet med i Sonos Ray, og det samme er den funktion, der gør tale klarere, når du ser film. Speech Enhancement øger nemlig de frekvenser, hvor talen typisk ligger, og dermed skulle alle dialoger blive tydeligere.

Naturligvis er der skåret visse steder, og en af dem forbindelsen til dit tv. Sonos Ray kan kun forbindes med tv’et via optisk output, så inden du investerer i Sonos Ray, så tjek lige, at dit tv understøtter den forbindelsestype.


Sonos Ray passer ind i et eksisterende Sonos-setup og kan direkte indgå i streaming eller casting af musik og kan naturligvis styres direkte fra Sonos-app’en.

Den lille soundbar har fire klasse-D-forstærkere, to kraftfulde tweeters og to full-range midwoofers, så du skulle få en rigtig god lyd.

Den danske pris er endnu ikke opgivet, men med en pris på 299 Euro kan vi regne med, at prisen kommer til at ligge et sted mellem 2.000 og 2.500 kroner, når den nye soundbar rammer markedet den 7. juni.


LÆS OGSÅ: Lille højttaler til store oplevelser

ANNONCE