Nyhed

Angel Haze kommer til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Rapperen og multitalentet Angel Haze gæster Danmark og indtager Pumpehuset til efteråret.

Angel Haze har med sange som “Werkin' Girls” og Sia-samarbejdet “Battle Cry” markeret sig som en poetisk rapper, der skriver med en ærlighed, som både rummer en styrke og en sårbarhed. Nu kan den Detroit-fødte rapper opleves i Danmark, når Angel Haze spiller koncert i Pumpehuset den 14. september. 

Med et hårdt liv i bagagen har musikeren formået at bruge sine traumatiske oplevelser til at skabe kunst og nedbryde tabuer. I sin barndom er rapperen blevet udsat for seksuelle overgreb, hvilket ikke skjules i tekstuniverset, men bruges som en kilde til inspiration for sangeren selv og dem, der lytter. Angel Haze har imponeret med sin ærlighed og sin poetiske rap siden debuten i 2012 med ep'erne New York og  Classick. Det er på den sidstnævnte ep, at man finder den Eminem-inspirerede freestyle-rap “Cleaning Out My Closet”, der sætter ord disse overgreb og ubærlige minder fra barndommen.


LÆS OGSÅ: Her er syv kvindelige rappere, der rykker

Angel Haze har med sin seneste ep Girl With The Gun ønsket at vise en mere sårbar side, og om udgivelsen har rapperen udtalt: “Efter al den tid er jeg nu begyndt at forstå, at alt, der er sket for mig, er sket af en grund. Og min musik, særligt det der udkommer nu, er stærkt. Ikke stærk på den måde, folk plejer at kalde mig. Der er en blødere side: en sårbarhed.”

At Angel Haze oser af talent, har været tydeligt siden, den nu 27-årige artist i en alder af 18 år vandt flere konkurrencer som ung poet og skabte sig en fanskare på medier som YouTube og Tumblr. Et talent, der har ført til en international karriere og derved sendt den amerikanske rapper hele vejen til Danmark.


Billettetsalget starter den 13. maj kl.11 og kan tilgåes gennem dette link.

Varm op til koncerten med den seneste ep fra Angel Haze, Girl With the Gun:

ANNONCE