Nyhed

Hør Lady Gagas nye single – fra kommende Top Gun-sequel

GAFFA.dk – alt om musik

Filmen Top Gun: Maverick har dansk premiere 26. maj

Lady Gaga har netop udgivet en ny single, "Hold My Hand", som du kan høre ovenfor.

Sangen er en vuggende ballade med Gagas kraftfulde vokal i centrum, og den er skrevet af Lady Gaga og BloodPop og produceret af de to samt Benjamin Rice.

Nummeret stammer fra den kommende Top Gun-sequel-film Top Gun: Maverick, der har dansk premiere 26. maj, atter med Tom Cruise i hovedrollen som jagerpilot ligesom i Top Gun fra 1986.

Lady Gaga teasede forleden sangen på de sociale medier, hvor hun skrev:

"Da jeg skrev denne sang til Top Gun: Maverick, forstod jeg ikke alle de lag, den spændte over omkring filmens sjæl, min egen psyke og naturen af den verden, vi lever i. Jeg har arbejdet på den i årevis, perfektioneret den, prøvet at gøre den til vores. Jeg ønskede at skabe en sang, hvor vi deler vores dybe behov for at blive både forstået og for at forstå hinanden – en længsel efter at være tæt, når vi føler os så langt væk og en evne til at hylde livets helte."

"Jeg er så taknemmelig over for Tom og Hans (Zimmer, filmens score-komponist, red.) og Joseph (Kosinski, instruktør) for denne mulighed – og det har været en smuk oplevelse at arbejde med dem. Mig, BloodPop, Ben Rice og alle andre, som arbejdede på den med os er så spændte på at dele den med jer. Denne sang er et kærlighedsbrev tíl verden efter en meget hård tid. Jeg har så længe ønsket, at I skal høre den."

LÆS OGSÅ: Lady Gaga drager på Europaturné

ANNONCE