Nyhed

Plakater afslører uventet samarbejde

GAFFA.dk – alt om musik

Diana Ross og Tame Impala har lavet noget sammen

Soul/pop/r&b-stjernen Diana Ross og det psykedeliske rockprojekt Tame Impala har lavet noget sammen. I går blev der sat plakater op i London, hvor begge kunstneres navne er trykt under overskriften "kommer snart", skriver NME. Præcis hvad der kommer, er dog lidt af et mysterium, men alt tyder på en eller anden form for fælles udgivelse.

De farverige plakater nævner også Tierra Whack, H.E.R., Jackson Wang, Bleachers, Phoebe Bridgers, Thundercat, RZA, St. Vincent og Brockhampton, der altså også bliver en del af den kommende udgivelse.


Musikbloggen Stereogum har delt et billede af plakaten på deres Instagram, hvor de skriver "Minions: The Rise of Gru-soundtrack?", som en reference til den kommende film i serien Despicable Me. Plakaten viser nemlig blandt andet noget, som kunne være en af Minion-figurerne fra serien.

Artiklen fortsætter under billedet

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Stereogum (@stereogum)


I bunden af plakaten kan man læse "produceret af Jack Antonoff", med henvising til den amerikanske producer, der har arbejdet sammen med kunstnere som Lana Del Rey, St. Vincent, Taylor Swift og mange flere.

Ifølge ABC nævner pressematerialet om filmen, der har premiere 1. juli, at soundtracket er lavet af Antonoff. Jack Antonoff medvirkede også på Diana Ross' album Thank You fra 2021, hendes første udgivelse i 15 år. Allerede dengang var der rygter om et samarbejde med Tame Impala, hvilket dog ikke skete. Hvorvidt de kryptiske plakater antyder et officielt filmsoundtrack og/eller et kommende album, er endnu uvist.


ANMELDELSE: Glansløst comebackalbum fra 77-årig legende

ANNONCE