Nyhed

Aarhus-bands spiller til AGF’s hjemmekampe resten af foråret

GAFFA.dk - alt om musik

Koncerterne er tilvejebragt i et samarbejde mellem AGF, Music City Aarhus 2022 og GrimFest

Et projekt, der går under navnet “Byens Hold - Byens Musik”, byder på fire koncerter med fire up-and-coming artister fra Aarhus. Koncerterne finder sted på en scene i AL Bank Fanzonen inden AGF’s kommende hjemmekampe i Ceres Park. 

Musikprogrammet for Byens Hold - Byens Musik indledes torsdag den 14. april med In Caravans (billedet), lige inden AGF’s kamp mod Viborg FF. Den næste koncert afholdes den 24. april, hvor KOM VI LØBER spiller; søndag den 8. maj spiller Little Winter; og den sidste koncert er med Josva på scenen den 21. maj.


Koncerterne kommer til at indgå i Music City Aarhus 2022’s officielle program for musikby-året.

En af initiativtagerne til musikby-året, John Fogde, siger, at projektet giver artisterne mulighed for at komme ud til et større og anderledes publikum, end de er vant til.

- Vi ønsker at præsentere artister med stor diversitet, som viser mangfoldigheden i det lokale musikmiljø. Vores ambition er at præsentere den højeste kvalitet fra vækstlaget, og måske endda nogle af dem, der kan blive det næste store navn. Her får de muligheden for at komme ud til et stort og anderledes publikum, end de er vant til på de små spillesteder, udtaler John Fogde.


Byens Hold - Byens Musik kulminerer endvidere med en koncert til august på GrimFest, hvor ét af de fire bands optræder. Afgørelsen træffes af GrimFest.

LÆS OGSÅ: Musikken genstarter Aarhus: Kulturrådmand vil bringe musikken ud over scenekanten

Varm op med In Caravans' "Cruel":


ANNONCE