Nyhed

Fans ærgrer sig over Jon Bon Jovi: ”Det er smertefuldt at se ham nu”

GAFFA.dk - alt om musik

Stemmen var langt fra fordums storhed, da Bon Jovi for nylig spillede i North Carolina

Hvis man i 1986 havde en dårlig aften som optrædende musiker, var risikoen ikke så stor for, at det straks blev spredt over hele verden. Sådan er det som bekendt ikke længere, og i 2022 kan rockveteraner desværre lide under konsekvenserne af årtiers slid på stemmen eller af nutidens skadefryd, alt efter hvordan man ser det.

Bon Jovi-fans er bestemt ikke positive i kommentarfeltet ved et klip, fra da bandet for et par uger siden optrådte i Raleigh, North Carolina, beretter GP. Jon Bon Jovi kæmper sig igennem hittet ”Wanted Dead Or Alive” fra Slippery When Wet fra 1986, og de toner, han rammer er nogenlunde lige så rene som et kollegiekøkken.


Artiklen fortsætter nedenfor

”Det er smertefuldt at se ham nu. Han var en af mine yndlingsvokalister nogensinde, men at fortsætte, bare fordi Mick Jagger gør det, er latterligt og absurd. Jeg tror, jeg taler for de fleste fans, når jeg siger, at han har mistet sin stemme og karisma, og at han burde trække sig, hvilket ville være den bedste beslutning. Som kunstner ved jeg, at det ikke er let at acceptere fakta, men at presse sig selv sådan her giver ingen mening #respectforbonjovi” kommenterer en Irtiza Haider.


En anden fan skriver:

”Jon, jeg elsker dig. Du behøver ikke bevise noget for at blive anerkendt som en rock'n'roll-legende, men du skal vide, hvornår det er tid til at holde op. Jeg vil altid være din fan. ”

Nogle er dog mere tilgivende og kan endda relatere til stemmeproblemer, for eksempel brugeren Veronica Valentini, der skriver:


”Efter at have lavet stemme-dubbing i 20 år kan jeg relatere til det her efter at have mistet min stemme på grund af en halsoperation. Det er især trist at miste det, man har tjent sit levebrød på. For aldrig at få det tilbage. Jeg beder til, at han er okay og har sparet nok op til at kunne lave andre ting, han synes er sjove resten af livet. Jeg sætter også pris på hans velgørende restaurantkæde... han gør så meget for de hjemløse. Gud velsigne Jon Bon Jovi.”

Bon Jovis igangværende USA-turné slutter den 30. april i Nashville.

LÆS OGSÅ: Hærget guitar fra den aften, Oasis gik på fra hinanden, kommer på auktion.


ANNONCE