Nyhed

Herslev Bryghus disker op med en festival til sommer

GAFFA.dk - alt om musik

Herslev Bryghus, der normalt er kendt for sine øl, har nu i samarbejde det Roskilde-baserede spillested Gimle arrangeret en festival, der byder på både øl, mad og musik.

Weekenden inden Roskilde Festival løber af stabelen, altså den 17. og 18. juni, kan man tyvstarte ikke langt fra dyreskuepladsen med den netop annoncerede festival Herslev Under Åben Himmel. Her byder bryghuset op til mødet mellem kulturoplevelser, da der her både bliver serveret lokal øl og mad, sprudlende danske musiktalenter såsom Chinah, GRO, Lucky Lo og Greta spiller, og derudover vil der blive udvekslet meninger i form af Talks.

Som festivalens arrangører udtaler i en pressemeddelelse:


”Ideen med festivalen er at åbne rammerne op og være vært for en oplevelse, der repræsenterer kvalitet og en kompromisløs tilgang til håndværk og talent. Det er mødet med musikken, maden, øllet og meningerne, som vi ønsker at sætte i scene, for at se, hvad der kan gro, når vi sætter det i det rigtige lys og slipper det fri under åben himmel”

De givne talks, der vil blive holdt, vil i de kommende uger blive offentliggjort, men musikprogrammet er offentliggjort for festivalens to dage. Programmet lyder således:

Fredag


14:00 Pladsen Åbner

15:00 Excelsior

16:30 TALK: TBA


17:30 Fællesspisning

19:15 TAKYKARDIA

20:15 TALK: TBA


21:45 Chinah

23:00 Pladsen lukker

 


Lørdag

14:00 Pladsen Åbner

15:00 GRO


16:30 TALK & MUSIK: Gordon P. Henriksen og Jonas Emanuel

17:30 Fællesspisning

19:15 Lucky Lo


21:45 Greta

23:00 Pladsen lukker

Som sagt forløber festivalen sig den 17. og 18 juni, og billetterne kan købes via Gimles hjemmeside.


LÆS OGSÅ: Wonderfestiwall annoncerer nye navne.

ANNONCE