Nyhed

Kom helt tæt på Lukas Graham

GAFFA - alt om musik

Med et helt særligt og intimt koncept kan du som Lukas Graham-fan nu  komme helt tæt på verdensstjernen, når han til maj måned turnerer landet rundt i samarbejde med Samsung Music Galaxy. Samsung Music Galaxy har i tre år støttet dansk musikkultur, hvor unikke og eksklusive koncertoplevelser har beriget et hav af musikfans, og nu har de i samarbejde med Lukas Graham skabt fem koncertoplevelser, hvor man som tilskuer kommer så tæt på Lukas, at man næsten kan dufte ham. 

Forestil dig det her: Du sidder faktisk så tæt på, at du næsten kan dufte ham. Du kan se svedperlerne glinse på hans pande, imens smukke toner bevæger sig hastigt ind i din øregang. Du kigger ned på dine arme, der er begyndt at sitre. Hårene står lodret op i luften, og du har fået gåsehud.

Det er beskrivelsen af en helt enestående oplevelse, du kan være så heldig at vinde billetter til, når Samsung Music Galaxy inviterer til verdenspremiere på legendariske Lukas Grahams kommende album – The Pink Album – i helt særlige rammer. 

Koncerterne bliver mini-versioner af Lukas Grahams succesrige “In the round”- koncerter – hvor Lukas Graham altså spiller på en 360 grader rund scene – der for første gang blev afprøvet på Roskilde Dyrskueplads i 2021, og som høstede stor anerkendelse af anmeldere landet over. 

Lukas Graham er en af de største internationale artister i Danmark. Det har han og bandet bevist gang på gang med hits som “7 Years”, der er blevet afspillet over intet mindre end en milliard gange på Spotify. Så hvis man som publikum vil se ham live, er det derfor sammen med tusindvis af tilskuere. Men nu får danske Lukas Graham-fans en enestående mulighed for at få adgang til ikke kun Lukas Grahams nye musik som de allerførste i verden, men også til et unikt, intimt og overraskende rum, hvor man kommer helt tæt på menneskene bag stjernestatussen. 

Selv fortæller Lukas: 

 – I de her fem Samsung Music Galaxy-koncerter bliver det noget helt unikt, fordi vi går på scenen og spiller et album, der ikke er udgivet endnu. Det, som vi har været vant til at gøre de sidste 10 år, det er at skalere op og hele tiden skulle levere et større show, og nu tager vi i virkeligheden bare og zoomer ind. Det minder lidt om den følelse, det var at gå på scenen for over 10 år siden. Det er jo lidt et sats at stille sig op på scenen og spille et album, der ikke er udgivet endnu, fortæller han. 

gallery_large

For at få adgang til de unikke koncerter med Samsung Music Galaxy og Lukas Graham, skal man deltage i en konkurrence på musicgalaxy.dk, som allerede er i fuld gang. Koncertrækken starter i Aalborg den 7. maj, hvorefter Lukas i dagene efter besøger Aarhus, København, Odense og slutter i Sønderborg den 12. maj. 

Her spiller Lukas Graham intimkoncerter, som du kan være heldig at vinde billetter til: 

Lørdag d. 7. maj i Aalborg, Royal Stage
Søndag d. 8. maj i Aarhus, Centralværkstedet
Tirsdag d. 10. maj i København, Den Grå Hal
Onsdag d. 11. maj i Odense, Dok5000
Torsdag d. 12. maj i Sønderborg, Sergenten 

ANNONCE