Nyhed

Mads Langer underholdt besøgende ved pop-up event i Fields

GAFFA.dk - alt om musik

Besøgende i indkøbscentret Fields blev i lørdags forkælet med et besøg af Mads Langer, da han underholdt ved en pop-up event, hvor OnePlus startede forsalget af deres nyeste smartphone

Det er ikke første gang, den kinesiske producent af smarthones har lavet en pop-up event i forbindelse med forsalget af deres nyeste mobil, OnePlus 10 Pro 5G. Men denne gang var der en speciel overraskelse til alle, der dukkede op til eventen – eller som bare kom forbi i Fields i lørdags.

På forhånd havde OnePlus annonceret, at det var muligt at vinde et originalt maleri af Kristian Hornsleth, naturligvis med temaet "Never Settle", som er den tag-line, OnePlus bruger i forbindelse med deres produkter. Et maleri, der, hvis det passer med hans normale priser, havde en værdi på et sted mellem 50.000 og 80.000 kroner.


Der var også en række konkurrencer og goodiebags, og så kom youtuberen Jax Style på besøg og livestreamede en snak, han havde med Kristian Hornsleth.

Højdepunktet var dog helt sikkert. da Mads Langer, meget overraskende, dukkede op og optrådte med en række af sine kendte og populære numre.

Efter reaktionerne at dømme var det ikke kun undertegnede, der var begejstret over besøget, og det var ikke kun folk, der besøgte OnePlus-eventen der fik glæde af Mads Langer. Alle i hele Fields havde mulighed for at høre og se den populære kunstner.


Hvis du ikke fik set Mads Langer i Fields i lørdags, så kan du tjekke hans tour-kalender ud lige her og se, hvornår han spiller live rundt om i Danmark.

LÆS OGSÅ: Nu bliver det lettere at finde dine gadgets

ANNONCE