Nyhed

Metallica donerer stort beløb til ukrainske flygtninge

GAFFA.dk – alt om musik

Giver 500.000 dollar til måltider til flygtninge

Metallica har via deres fond All Within My Hands Foundation doneret 500.000 dollar – cirka 3,4 millioner kroner – til ukrainske flygtninge, skriver NME.

Pengene går til hjælpeorganisationen World Central Kitchens #ChefsforUkraine-program, som donerer måltider til flygtninge i en lang række lande.

"Det arbejde, som chefkok José Andrés og de dedikerede kokke fra World Central Kitchen udfører på frontlinjerne ved en humanitær krise, er intet mindre end utroligt. Vi er inspirerede, ydmyge og mere end stolte over at støtte deres teams i for tiden seks europæiske lande, hvor de hjælper de millioner af ukrainske flygtninge," udtaler trommeslager Lars Ulrich i en pressemeddelelse og fortsætter:
 
"WCK repræsenterer alt, hvad Metallica og vores All Within My Hands Foundation står for ved at levere måltider med værdighed og håb verden over."

Metallica udtaler videre, at de har planer om at indsamle yderligere en halv million dollar over de næste to måneder, og til det formål sælger de en T-shirt designet af kunstneren Andrew Cremeans, hvor pengene også går til World Central Kitchen (se nedenfor). Metallicas guitarister James Hetfield og Kirk Hammett har desuden doneret to guitarer, der auktioneres bort.

LÆS OGSÅ: Grammy-koncert: Zelenskyj introducerer John Legend i front for hyldestkoncert for Ukraine

 

ANNONCE