Nyhed

Röyksopp udkommer med ti kortfilm i samarbejde med dansk selskab

GAFFA.dk - alt om musik

Den norske elektroniske duo udgiver albummet Profound Mysteries den 29. april. Det er deres første udgivelse i syv år.

Det er i dag muligt at se ti originale kortfilm med tilhørende teasere til alle ti tracks på Röyksopps nærtforestående album. Den elektroniske duo har lavet filmene i samarbejde med det danske filmproduktionsselskab Bacon.

Ni danske filminstruktører har i samarbejde med Röyksopp bragt visuelt liv til sangene på Profound Mysteries. Duoen, som udgøres af Svein Berge og Torbjørn Brundtland, reflekterer over oplevelsen af at have skabt det udvidede univers for albummet.


– Vi er meget begejstrede for samarbejdet med de fantastiske piger og drenge fra Bacon i det konstant udvidende univers i Profound Mysteries. Det har været en spændende og givende rejse; der har været gensyn med gamle venner, og vi har været så heldige at mødes og arbejde med nogle nye, fremragende talenter, fortæller duoen.

Bacons Executive Managin Producer, Magne Lyngner, ser endvidere synergien mellem film og Röyksopps musik.

– Röyksopps musikunivers er praktisk talt skabt til film, og da drengene spurgte vores instruktører, om de ville fortolke den nye musik med total kreativ frihed, kunne vi ikke sige nej. Vi håber, at vignetterne vil underholde mennesker og tilføje et nyt lag til de nye sange.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Ulmende, til tider uhyggeligt, til tider passivt aggressivt, men overalt eminent

Se alle kortfilmene i YouTube-videoen nedenfor.


ANNONCE