Nyhed

Soleima annoncerer headline-koncerter i København og Aarhus

GAFFA.dk - alt om musik

Med singlerne “Livet Begynder” og “Kanterne” har Soleima sat scenen for sin egen dansksprogede musikkarriere. Til november kan du høre sangene live.

Til november giver Soleima to koncerter, som finder sted på Store Vega i København den 24. november og på Train i Aarhus den 26. november

Soleima solodebuterede med engelsksproget musik i 2017 med albummet No. 14. Pladen indeholdt numre som “Breathe” og “Cracks”, som fik en god mængde spilletid i radioen. Sidenhen har artisten udgivet Powerslide (2020), og nu kan publikum se frem til hendes forestående dansksprogede koncerter samt et album, som udkommer i løbet af 2022.


Artisten har før skrevet danske tekster med bandet Flødeklinikken, men denne gang skrives teksterne i forbindelse med hendes solounivers. Hun fortæller dog, at tiden med Flødeklinikken samt pandeminedlukningen påvirkede hendes tilgang til at skrive musik.

– Jeg tror også, det er en af grundene til, jeg begyndte at skrive på dansk igen. Alt omkring var kaos og uforudsigeligt på grund af corona, så indirekte gav det ro at finde tilbage til det velkendte og trygge. Derudover føler jeg, at jeg kan være mere ærlig på dansk og tør dele ud af flere personlige erfaringer – både det skønne og det knap så kønne, fortæller Soleima.

Soleima medvirker desuden i dette års Toppen af Poppen med andre danske musikere.


Billetter til koncerterne på henholdsvis Store Vega og Train kan købes gennem Tix via dette link.

LÆS OGSÅ: Soleima overrasker med single på dansk

Lyt til en af Soleimas danske singler, "Kanterne", her:


ANNONCE