Nyhed

FOTOUDSTILLING: Shaka Loveless tilbage til barndomsbyen

Udstillingen “Lydbilleder fra en by” tager dig helt tæt på Aarhus’ musikere

I september 2015 prydede Shaka Loveless forsiden af GAFFA. Inde i bladet kunne mande finde såvel en fotoserie som et interview, hvor GAFFA blev budt indenfor til en kop kaffe i det hjem i Alken nær Skanderborg, som Loveless i en alder af syv år flyttede ind i med sin mor og bror. 

Det er GAFFAs faste fotograf, Morten Rygaard, som skød billederne af Shaka Loveless tilbage i 2015, og om billederne fortæller han, at de symboliserer noget helt specielt: 

- Billedet her er taget omkring, hvor Shaka Loveless er vokset op, og jernbanen ligger faktisk lige bag hans mors hus. Det var en del af Loveless’ opvækst, at toget ofte kørte forbi hans hus, men udover det så symboliserer jernbanen også, at man hele tiden er på vej, fortæller Rygaard og fortsætter: 


- Da vi skød de her billeder, var Shaka Loveless også musikalsk på vej mod et nyt sted, så derfor gav det bare god mening at inkludere de her jernbaneskinner. 

Har du lyst til at læse mere om Shaka Loveless? Så kan du finde flere billeder, interviews og anmeldelser fra GAFFAs arkiv lige her.

Fotoudstillingen finder sted fra den 3. oktober til den 24. oktober på Store Torv i Aarhus.


LÆS OGSÅ: Humørbombe med to sprænghoveder

ANNONCE