Nyhed

Hans Zimmer og Camila Cabello laver sang til naturprogram

Sangen til den nye serie fortalt af sir David Attenborough udkommer på fredag

Oscarvinder Hans Zimmer har fået en helt særlig status blandt verdens filmkomponister, efter at han har leveret soundtracks til blockbustere som Interstellar, Inception, Løvernes Konge og mange flere.

Men denne gang er Elton Johns vokaler fra Løvernes Konge udskiftet med Camila Cabellos. Sangen ”Take Me Back Home” kommer fredag (den 26. august, red.) som en del af traileren til den nye naturserie Frozen Planet II med sir David Attenboroughs velkendte fortællerstemme.

”At være i stand til at kombinere min passion for planeten, vi lever på, og min musik er en drøm, der går i opfyldelse – foruden at komme til at arbejde med legenden Hans Zimmer,” siger Cabello via BBC.


Den nye serie løber over seks episoder, der handler om de dyr, der regerer over de isdækkede landskaber, og hvordan de i stigende grad er truet af klimaforandringerne.

Frozen Planet II er en hyldest til det vidunderlige dyreliv, der overkommer livets udfordringer til det ekstreme. Men i dag står det overfor en endnu større udfordring i form af klimaforandringerne,” siger producenten bag programmet, Mark Brownlow, via BBC og fortsætter:


”Hans og Camilas dybt rørende originale sang fanger sårbarheden af disse magiske områder på et tidspunkt, hvor deres fremtid er i en usikker position.”

Serien er lavet af BBC Studios' Naturhistoriske Afdeling, der står bag Blue Planet II og Planet Earth II. Traileren kommer på fredag (den 26. august, red.).

LÆS OGSÅ: CAMILA CABELLO-ANMELDELSE: Camila Cabello byder på 3-stjernet cubansk cocktail


ANNONCE