Nyhed

Jonah Blacksmith annoncerer arenakoncerter

Bandet vil omdanne fire store arenaer til nærværende fællesskaber

På den kommende turné House On Fire spiller Jonah Blacksmith fire store koncerter til foråret 2023. Bandet vil gæste landets fire største byer og målet med turnéen er allerede sat:

”Vi vil skabe fire smukke aftener og omdanne disse mægtige arenaer til nærværende rammer for det fællesskab og den samhørighed, som er hele kimen til det, vi brænder for, og som vi gerne vil med vores musik og vores publikum”, fortæller bandets brødre og frontfigurer Simon og Thomas Alstrup i en pressemeddelelse.

Med rødder i Thy består bandet af Thomas og Simon Alstrup, Søren Bigum, Søren Poulsen, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen og Thor Kortegaard.


Deres store gennembrud fik de i 2021 med udgivelsen af singlen ”House On Fire”, som har lagt navn til bandets kommende turné. Singlen ”Secrets In The Water” er også blevet populær, og senere på efteråret vil bandet udgive endnu en single.

De har desuden udgivet fire anmelderroste album siden 2014.


Personlige erfaringer og sårbarhed er væsentlige elementer i bandets musik, hvilket er med til at skabe en fællesskabsfølelse, fortæller Simon og Thomas i forbindelse med offentliggørelsen af de fire forårskoncerter. Dette glæder de sig til at bringe ind i rummet til de kommende koncerter: 

”Vi har en helt masse spændende planer for de fire koncerter, som vi glæder os til at løfte sløret for. Vi kommer til at kigge i bagkataloget, men vi kommer helt sikkert også til at kigge fremad," udtaler brødrene i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Og så er vi meget optaget af at få omdannet disse mægtige arenaer til nærværende og fællesskabende rammer for både os og publikum, hvor man helt sikkert kommer til at kunne mærke os på scenen. Og hvem ved, måske kommer vi til at pille lidt ved den traditionelle koncertopsætning. Det skal nok blive super fedt – det er vi ret sikre på”.


Du kan købe billetter til koncerterne i København, Aarhus, Odense og Aalborg fra den 31. august kl. 10:00 HER.

Turnéplan

03.03.23 Sydbank Arena, Odense
04.03.23 Aarhus Congress Center, Aarhus
10.03.23 Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg
11.03.23 KB Hallen, København


LÆS OGSÅ: Bundsolid bandperformance i høj sol

ANNONCE