Nyhed

Lucky Lo tager på turné

Sangerinden besøger seks danske spillesteder til november

Seks danske spillesteder præsenterer den dansk-svenske sangerinde Lucky Lo og sit band, når hun til november turnerer Danmark rundt. Debutalbummet Supercarry udkom den 25. marts og er blevet rost til skyerne, ligesom Lo indtog GAFFAs forside i forbindelse med udgivelsen. 

I den forbindelse fortalte sangerinden følgende om sit musikalske projekt: 

"Min musik handler om at være sammen med traumet, om at kunne finde styrken i det sårbare. Den transformative kraft, som ligger i den radikale kærlighed til livet."


Sidenhen har Lucky Lo og hendes band spillet mere end 30 koncerter, og nu har du altså mulighed for at se hende live på en regulær danmarksturné med sangene fra albummet, som modtog fem stjerner af GAFFA anmelder. 

"Sikke en stemme, sikke et sangskrivertalent, sikke et gennemført, indiepoppet lydunivers," hed det blandt andet i den begejstrede anmeldelse.

LÆS OGSÅ: Super-duper-debut fra en indiepop-kunstner, der bare giver og giver


Ved de kommende koncerter "inviteres publikum helt ind i Lucky Los univers på en rørende og hjertevarm måde, hvor man både får lov til at komme helt ned i tempo og mærke den store energi, der udgår fra Lucky Los energiske performance og hendes velspillende band," som det hedder i en pressemeddelelse i anledning af den forestående turné. 

Turnéplan

Den 8. nov. 2022: Kulturværftet, Helsingør


Den 12. nov. 2022: Kilden, Brøndby

Den 16. nov. 2022: Musikkens Hus, Aalborg

Den 17. nov. 2022: Hotel Cecil, København


Den 18. nov. 2022: Dexter, Odense

Den 19. nov. 2022: Radar, Aarhus

Du kan købe billetter til Lucky Los koncerter gennem de forskellige spillesteders hjemmesider.

ANNONCE